Vėliau įstojau į teisės studijas, bet supratau, kad tai visiškai ne mano sritis ir nutariau padaryti pertrauką. Vasara buvau pakviesta padirbėti Zarasų TVIC. Taip kelias vasaras dirbau turizmo srityje. Pati to nepastebėdama, puikiai įsiliejau į šią sferą ir supratau, kad tai yra tai, kuo noriu užsiimti.

Tuo metu kaip tik sužinojau apie galimybę studijuoti Utenos kolegijoje nuotoliniu būdu. Dabar jau baigiu pirmą Turizmo paslaugų vadybos studijų programos kursą, šios studijos man labai tinka ir patinka. Suteikia daug praktiškos ir naudingos informacijos, kurią panaudoju dirbdama Zarasų turizmo ir verslo informacijos centre. Šiame darbe mes dalinamės turizmo informacija apie turizmo išteklius, lankytinas vietas, paslaugas, pramogas esančias Zarasų mieste ir rajone", - pasakoja Natalija.

Studentų priėmimas vyksta liepos 28 d. 12.00 d. www.lamabpo.lt informacinėje sistemoje.

Konsultacijos ir pagalba pateikiant dokumentus telefonais: 8 679 07743; 8 618 26044; 8 687 82 516; el. paštu priemimas@utenos-kolegija.lt arba kolegijoje: Maironio g. 7,  I aukštas, Dokumentų priėmimo tarnyba (biblioteka).