Nuo vaikystės mane traukė technika, mechanika, elektronika. Kai baigiau mokslus profesinio mokymo centre, draugai pasiūlė studijuoti Automatinio valdymo sistemų studijų programą Utenos kolegijoje. Apsvarstęs nutariau - o kodėl gi ne?

Studijos davė labai daug naujų naudingų žinių bei galimybę pagilinti jau turimas. Buvo naudingi daugelis programos elementų - pradedant skaičiavimais, kompiuterinėmis žiniomis, programuojamų loginių ir kitų valdiklių taikymu bei dėstytojų pasidalinta praktine patirtimi.

Po studijų pradėjau dirbti Teltonika EMS Technikos priežiūros inžinieriumi, o šiuo metu esu Technikos skyriaus vadovas. Visas studijų metu gautas žinias puikiai pritaikau dabartinėje darbo pozicijoje.

Gera prisiminti kolegas ir dėstytojus, kartu praleistą laiką, įgytas neįkainojamas žinias, šiltą ir draugišką atmosferą. Ačiū jiems už tai.

Esamiems ir būsimiems studentams norėčiau palinkėti nebijoti naujovių bei iššūkių, su kuriais gali tekti susidurti per studijų metus, o pasirinkusiems Automatinio valdymo studijų programą domėtis technologijomis ir eiti į priekį kartu su jomis.

***

Dėl platesnės informacijos apie priėmimą kreiptis į Dokumentų priėmimo tarnybą, tel. 8 687 82 516;  8 679 07743; 8 618 26044; el. p. priemimas@utenos-kolegija.lt