,,Man labai pasisekė, kad turėjau galimybę studijuoti Utenos kolegijoje. Tai nebuvo mano pirmosios studijos - žinių sėmiausi Vilniaus kolegijoje, Vilniaus universitete, Vilniaus konservatorijoje bei Elektrėnų profesinio mokymo centre. Ne visi mokslai sekėsi - vienas studijas sugebėjau baigti, kitų ne. Ir nors tolimesnius mokslus planuoju tęsti Vokietijoje, neabejotinai meilės mokslui ir tikslo tobulėti pagrindus išugdė būtent studijos Lietuvoje, tarp jų ir  Utenos kolegijoje.

Turiu prisipažinti, kad stodamas į Utenos kolegiją nesitikėjau čia rasti dalykų, kurie galėtų mane nustebinti. Tačiau klydau. Ir dar kaip…  Per ketverius metus teko pažinti daugybę dėstytojų - eruditų, su kuriais turėjau galimybę ne paviršutiniškai prabėgti dėstomą medžiagą, tačiau giliai ir plačiai pažinti konkrečias mokslo sritis. Sąrašas tų, kurie iš esmės pakeitė ne tik mano požiūrį, bet ir patį gyvenimą, būtų labai ilgas.

Turizmo ir viešbučių administravimo (dabar Turizmo paslaugų vadyba) studijos Utenos kolegijoje ir jos diplomas, kuris turi tarptautinį pripažinimą, man atvėrė ne vienas duris ir tiesą pasakius čia, kur esu dabar, atsidūriau tik to dėka. Sėkminga karjera visuomet yra vienaip ar kitaip susijusi su išsilavinimu. Tam, kas gyvenime turi siekių ir svajonių, čia bus suteiktos pagrindinės žinios, leisiančios atsispirti nuo žemės, o diplomas atrakins įvairių galimybių duris," - sako vieno iš seniausių ir prestižiškiausių viešbučio Vokietijoje valdytojas Aurelijus Morlencas.

***

Dėl platesnės informacijos apie priėmimą kreiptis į Dokumentų priėmimo tarnybą, tel. 8 687 82 516;  8 679 07743; 8 618 26044; el. p. priemimas@utenos-kolegija.lt