Mišri intensyvi programa – tai trumpalaikė intensyvi „Erasmus+“ akademinių mainų programa, kurią įgyvendina bent trys užsienio aukštosios mokyklos, esančios bent trijose „Erasmus+“ programos šalyse. Šios programos metu fizinis trumpalaikis mobilumas užsienio šalyje yra derinamas su virtualiu komponentu. Studentai turi galimybę, naudojant tyrimais ir iššūkiais pagrįstą mokymąsi bei pažangius metodus, plėsti savo žinias ir tarpkultūrinį bendradarbiavimą. 

Utenos kolegijoje vyko Erasmus+ mišri intensyvi programa „Tvarus vartojimas“ Programoje dalyvavo studentai iš Latvijos, Lenkijos, Čekijos Respublikos  bei Lietuvos.

Verslo ir technologijų fakulteto  studentų grupė kartu su Lietuvos, Ispanijos ir Prancūzijos studentais pagal šią programą sėmėsi naujų patirčių ir įspūdžių Lycée Nicolas Brémontier, Bordo mieste, Prancūzijoje. Jų laukė darbas tarptautinėse komandose, kurio metu nagrinėjo maisto ir gėrimų pramonės įmonių gebėjimą prisitaikyti rinkoje ir susidoroti su šių dienų iššūkiais, ir bendro projekto rengimas bei pristatymas. Programos dalyviams buvo suorganizuota išvyka dviračiais į vynuogyną, pažintis su  vyno gamybos procesu, muziejų lankymas, ekskursija po Bordo senamiestį.  

Medicinos fakulteto Kosmetologijos studijų programos studentės dalyvavo mišrioje intensyvioje programoje „X vadyba" Čekijoje.

Informacinių sistemų inžinerijos studijų programos studentai dalyvavo Erasmus+ mišrioje intensyvioje programoje „Dirbtinio intelekto taikymas pasitelkiant grafines priemones (praktinis seminaras)“ Varšuvoje, Lenkijoje.

Taip pat kolegijos studentai aktyviai dalyvauja Erasmus+ mobilumo programose studijoms ir praktikai. 

***

Dėl platesnės informacijos apie priėmimą kreiptis į Dokumentų priėmimo tarnybą, tel. 8 687 82 516;  8 679 07743; 8 618 26044; el. p. priemimas@utenos-kolegija.lt