Kaip sako pats Aurimas, studijuoti Utenos kolegijoje pasirinko dėl studijų lankstumo ir gerų atsiliepimų apie šią aukštąją mokyklą ir Verslo vadybos ir inovacijų  studijų programą. Savo studijomis vaikinas nenusivylė. ,,Dėstytojai puikiai išaiškindavo dėstomus dalykus, o jeigu kildavo kliūčių, visada padėdavo jas įveikti. Kolegijoje vyksta įvairūs renginiai, į kuriuos įsitraukiau ir pats. Teko dalyvauti Erasmus+ mišrioje intensyvioje programoje, kur kartu su Lietuvos ir tarptautiniais studentais sprendėme įmonių atstovų suformuluotas užduotis taikydami paskaitose įgytas žinias praktiškai. Ši programa bei tarptautinės mokslinės-praktinės konferencijos ,,Šalis, kurioje gyventi gera“ ir ,,Darnaus vystymosi aspektai: teorija ir praktika“ dar labiau praplėtė žinių bagažą,“ – neslepia vaikinas.

Ši patirtis ir studijuoti dalykai, tokie kaip žmogiškieji ištekliai, tiekimo grandinės valdymas, verslo procesai ir kt., Aurimui labai praverčia ir dirbant UAB ,,ABC Nordic“ ir UAB ,,Aluflam“ įmonėse sandėlio vadovu.

Temą baigiamajam darbui Aurimas Veselka pasirinko aktualią ir praktiškai pritaikomą įmonėje, kurioje dirba pats – apskaičiuoti tvarumo indekso balą UAB ,,ABC Nordic“ įmonei, taikant naująją Nacionalinę tvarumo ir atsakingumo indekso metodiką. Darbo vadovė – lektorė Jūratė Aksomitienė. Rengiant darbą, susisiekus su metodikos kūrėjais, paaiškėjo, kad ,,ABC Nordic“ yra pirmoji įmonė, kurios tvarumas pamatuotas naudojantis minėta metodika. Aurimo teigimu, gauti rezultatai nenuvylė ir paklojo pamatą tolimesnei įmonės tvarumo analizei.

,,Utenos kolegijai linkiu ir toliau eiti tobulėjimo ir inovacijų keliu, išlaikyti kokybiškas, visavertes ir praktiškas studijas, kokias gavau aš pats,“ – sako absolventas.

***

Dėl platesnės informacijos apie priėmimą kreiptis į Dokumentų priėmimo tarnybą, tel. 8 687 82 516;  8 679 07743; 8 618 26044; el. p. priemimas@utenos-kolegija.lt