Kamilė pasakoja:

,,Nuo pat mažens mano pomėgiai buvo susiję su žirgais. Visada žavėjausi jais. Viskas prasidėjo nuo gauto ponio, kurį laikui bėgant ,,išaugau". Tėvai, matydami mano norą užsiimti žirgininkyste, palaikė ir padėjo siekti svajonių. Dabar turiu sportinius žirgus ir su jais sportuoju.

Nuo pat mažens buvau užsibrėžus, kad dirbsiu sau, turėsiu savo verslą, ir tas užsispyrimas tikrai padėjo. Pradėjusi sportuoti su žirgais supratau, kaip gera dirbti su jais, ir kilo noras savo pomėgį susieti su verslu. Mano gyvenimo kredo: ,,Jei noriu, tai ir gausiu”. Tikslą turėti savo verslą ir idėjas brandinau jau nuo 16 metų. Sulaukusi 18-kos įkūriau žirgų sporto prekių parduotuvę, prekiaujančią produktais, kurių sunku gauti Lietuvoje.

Pasirinkau studijas Utenos kolegijoje, kad galėčiau tęsti žirgų sportą. Pati esu uteniškė, todėl būtų sudėtinga studijuojant kitame mieste toliau užsiimti žirgininkyste. Pradėjus studijuoti supratau, kokį gerą pasirinkimą padariau. Labai malonūs dėstytojai, šilta aplinka, nieko tikrai netrūksta. Pasirinkau Verslo vadybos ir inovacijų studijas, nes manau, kad jos man naudingos ir pravers ateityje".

***

Dėl platesnės informacijos apie priėmimą kreiptis į Dokumentų priėmimo tarnybą, tel. 8 687 82 516;  8 679 07743; 8 618 26044; el. p. priemimas@utenos-kolegija.lt