Iš vaikystės žaidimų ir svajonių prisimenu save žaidžiančią mokytoja arba biuro darbuotoja, žaidžiančią su „dokumentais“ . Vėliau didelis noras įgyti gerą išsilavinimą atvedė mane į Utenos kolegiją, Buhalterinės apskaitos studijų programą, kurią studijavau ištęstine forma.

Baigiamąją praktiką atlikau gamybinėje įmonėje UAB „Hoda“, kurioje dirbu iki šiol. Darbas Buhalterijos skyriuje didelėje gamybinėje įmonėje niekada nebūna monotoniškas ir nuobodus. Kasdien tenka susidurti su naujais specifiniais apskaitos klausimais, situacijomis, todėl nuolatinis tobulėjimas yra būtinybė.

Man studijos davė tvirtą praktinių ir teorinių žinių pagrindą, kurios yra būtinos pradedant buhalterio darbą. Ačiū dėstytojams už profesionalumą, atsidavimą, supratimą ir perteiktas žinias!

Paskatinta įmonės vyr. buhalterės baigiau Vytauto Didžiojo universiteto Apskaitos ir finansų magistrantūros programą ir įgijau Verslo vadybos magistro laipsnį. Tuo pačiu teorines žinias pritaikydama praktinėje veikloje per keletą metų įgijau neįkainojamos patirties.

Vaikystės svajonės ir poreikis dalintis sukaupta patirtimi ir žiniomis bei noras tobulėti toliau ir įgyti didesnės patirties sugrąžino mane į Utenos kolegiją. Čia šiuo metu Verslo ir technologijų fakultete dirbu lektore ir visu tuo, ką išmokau, dalinuosi su studentais.

Esamiems ir būsimiems studentams linkiu į studijas ir ypač į praktikas žiūrėti rimtai, nes būtent čia prasideda jūsų karjera ir gyvenimo pasiekimai!

***

Dėl platesnės informacijos apie priėmimą kreiptis į Dokumentų priėmimo tarnybą, tel. 8 687 82 516;  8 679 07743; 8 618 26044; el. p. priemimas@utenos-kolegija.lt