,,Esu kilusi iš Lietuvos pajūrio miesto Klaipėdos. Nuo vaikystės žavėjausi laivais, ypač stebėdama, kaip jie išplaukia ir grįžta pro uosto vartus. Jau nuo tų dienų žinojau, kad didelę savo gyvenimo dalį skirsiu jūrai. Nuo to laiko praėjo daug metų, ir dabar galiu didžiuotis dvidešimties metų patirtimi jūriniame turizme, dirbdama laivuose.

Darbas laivuose yra unikalus ir įdomus, tačiau reikalauja daug atsakomybės ir lankstumo. Mano pagrindinės pareigos apima keleivių aptarnavimą ir saugumo užtikrinimą. Dirbdama šioje srityje, susiduriu su įvairiais iššūkiais, tačiau tai taip pat suteikia galimybę daug keliauti ir pažinti skirtingas kultūras.

Daug savęs atiduodu šiai profesijai, tačiau visada troškau giliau pažinti turizmo sritį ir nuolat ieškojau galimybių ją studijuoti. Deja, dėl nuolatinių kelionių ir trumpų atostogų krante neturėjau galimybės įgyvendinti šio siekio. Laimei, atrastas Utenos kolegijos nuotolinės Turizmo ir viešbučių administravimo (dabar - Turizmo paslaugų vadyba) studijos atvėrė man duris įgyvendinti šią svajonę.

Per šiuos ketverius studijų metus laikas prabėgo nepastebimai, o diplomas, kurį dabar laikau rankose, yra mano pastangų ir atsidavimo rezultatas. Labai didžiuojuosi savimi, kad įveikiau šį iššūkį ir jį sėkmingai įgyvendinau. Tikiuosi, kad šis diplomas atvers man duris ir į aukštesnes karjeros galimybes mano profesinėje srityje,"- paskoja Žaneta.

***

Dėl išsamesnės informacijos apie priėmimą kreiptis į Dokumentų priėmimo tarnybą, tel. 8 687 82 516;  8 679 07743; 8 618 26044; el. p. priemimas@utenos-kolegija.lt