Šio kempingo šeimininkas yra Turizmo ir viešbučių administravimo specialybę (dabar Turizmo paslaugų vadyba) Utenos kolegijoje baigęs Kostas Butkus. Jis, 2019 metais įsigijęs apleistą kempingą, jį atnaujino, nuolat tobulina veiklą, diegia naujas paslaugas. Kempingas iš niekam nežinomos apgyvendinimo įmonės, tapo Pasvalio krašto žmonių bei turistų traukos objektu. 

Kempingo šeimininkas nuolat turi naujų planų, idėjų, užsiima labdaringa, neatlygintina veikla. 

Kostas pasakoja, kad prieš pradėdamas verslą, organizavo keliones po Europą ir pats į jas vežė žmones. Aplankęs daug miestų ir miestelių, Kostas pastebėjo turizmo verslo nišą gimtajame Pasvalyje: nėra vietos, kurioje būtų galima kokybiškai pernakvoti grupei žmonių. Taip gimė ir sumanymas įkurti kempingą.

Ką davė studijos Utenos kolegijoje? Verslininkas sako:  ,,Kolegijoje įgijau ne tik žinių, bet ir naujų patirčių bei pažinčių, kurios padėjo praplėsti akiratį ir įkvėpė naujoms idėjoms. O būsimiesiems studentams palinkėčiau siekti savo tikslo ir kryptingai eiti jo link, nebijant suklysti, nes mūsų klaidos yra geriausios pamokos, svarbiausia - jų nebekartoti. Visose situacijose linkiu įžvelgti pozityvą bei naudą". 

***

Dėl platesnės informacijos apie priėmimą kreiptis į Dokumentų priėmimo tarnybą, tel. 8 687 82 516;  8 679 07743; 8 618 26044; el. p. priemimas@utenos-kolegija.lt