Kai reikėjo rinktis ką studijuoti, kur stoti, buvo įvairių dvejonių, tačiau kadangi pati mėgstu turistauti, Turizmo ir viešbučių administravimo (dabar - Turizmo paslaugų vadybos) studijų programa pasirodė pati patraukliausia. Studijuoti Utenos kolegijoje pradėjau 2020 m., šiais metais baigiau savo studijas. 

Ši kolegija paliko tik gerus ir šiltus prisiminimus. Studijas pradėjau gyvai, vėliau dėl pandemijos jos vyko nuotoliniu būdu. Nors visada yra smagiau bendrauti ir aiškintis studijų programos temas gyvai, tačiau nuostabių dėstytojų dėka viskas pasidarė aišku ir suprantama mokantis ir  nuotoliu. 

Studijuodama Utenos kolegijoje, pakeičiau savo gyvenamąją vietą: iš Utenos  gyvenimas nuvedė į Telšius, tačiau tai nesutrukdė siekti tikslų. Besimokydama paskutiniame kurse, atlikau praktiką Žemaitijos turizmo informacijos centre. Savaitė prieš baigiant studijas, gavau ten pasiūlymą dirbti turizmo vadybininke. Galiu pasakyti, kad šioje specialybėje niekada nebuvo ir nebus monotoniško darbo ir siūlau ją rinktis tiems, kas mėgsta  bendrauti su žmonėmis ir nenori monotonijos.

Studentams, kurie renkasi Turizmo paslaugų vadybos studijų programą, noriu palinkėti studijų metu pasiimti kuo daugiau duodamų žinių ir praktikos. Niekada nenustokite tikėti savimi, savo jėgomis ir nebijokite siekti užsibrėžtų tikslų, nes pasiekti rezultatai gali net ir jus pačius nustebinti.

***

Dėl platesnės informacijos apie priėmimą kreiptis į Dokumentų priėmimo tarnybą, tel. 8 687 82 516;  8 679 07743; 8 618 26044; el. p. priemimas@utenos-kolegija.lt