Vyksta įvairūs susitikimai bei vizitai į įmonę. Štai Informacinių sistemų inžinerijos ir Automatinio valdymo sistemų studijų programų studentai bei Erasmus+ studentės iš Jordanijos ir Ukrainos, lydimi dėstytojų lankėsi Molėtuose įsikūrusiame „Teltonikos technologijų centre“. Pažintį su centre vykstančiais gaminių gamybos procesais organizavo bei į studentams kilusius klausimus išsamiai atsakė VšĮ TELTONIKA HIGH-TECH HILL vadovas Julius Purlys.
 
Įmonėje studentai ir dėstytojai turėjo galimybę realiai pamatyti, kaip robotizuotoje gamybinėje aplinkoje į būtinus procesus darniai įsiliejant žmogui yra kuriami išmanūs daiktų interneto sprendimai.
 
Vos 2022 m. spalio mėn. duris pravėrusiame Molėtų centre gaminami daiktų interneto produktai – profesionali tinklo įranga, elektromobilių įkrovimo stotelės ir daugybė kitų šiuolaikinę gyvenimo kokybę padedančių užtikrinti įrenginių.
 
Įmonė yra įsteigusi stipendijų programą „Ateitis priklauso man!“. Tai unikali galimybė abiturientams gauti išsilavinimą technologijų srityje, atskleisti savo talentą bei padėti pamatus sėkmingam karjeros keliui.

Pirmakursiai, ypač susidomėję inžinerija bei trokštantys prisidėti prie naujų technologijų vystymo, galės pasinaudoti proga ir gauti metinę 3 000 € (10 mėnesių po 300 €) stipendiją be jokio įsipareigojimo įsidarbinti Teltonikoje.

Į šią stipendiją gali pretenduoti šių metų abiturientai, stojantys į Informacinių sistemų inžineriją: https://teltonika-high-tech-hill.com/lt/stipendija/

***

Studentų priėmimas vyksta  www.lamabpo.lt informacinėje sistemoje.

Konsultacijos ir pagalba pateikiant dokumentus telefonais: 8 679 07743; 8 618 26044; 8 687 82 516; el. paštu priemimas@utenos-kolegija.lt arba kolegijoje: Maironio g. 7,  I aukštas, Dokumentų priėmimo tarnyba (biblioteka).