Rita Kavaliauskienė pasirinko Turizmo paslaugų vadybos studijas Utenos kolegijoje.
 
,,Šiuo metu dirbu Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centre. Džiaugiuosi turėdama galimybę dirbti įdomų ir mėgstamą darbą. Ilga darbo patirtimi dar negaliu pasidžiaugti, nes turizmo centre dirbu tik antri metai.
 
Prieš keletą metų dirbau kelionių vadove. Bendradarbiavau su kelionių agentūromis „Kiveda“, „Kelionių laikas“, Utenos, Kupiškio, Panevėžio turizmo centrais.
 
Kelionės – mano gyvenimo būdas, o gyvenimo moto viską turiu pamatyti savomis akimis.
 
Esu iš tų žmonių, kurie pritaria, kad mokytis reikia visą gyvenimą. Dirbant turizmo srityje reikalingas nuolatinis žinių atnaujinimas, negalima apsiribuoti ir tenkintis minimalia informacija. Man tenka vesti ir organizuoti pažintines ekskursijas, pažintines - poilsines keliones, tad mėgstamas darbas skatina asmeniniam tobulėjimui, naujiems atradimams, semtis naujų žinių. Su šiuo tikslu ir atėjau studijuoti į Utenos kolegiją.
 
Malonus ir pagarbus dėstytojų bendravimas, patogu nuotolinės paskaitos, įdomu   ir smagu studijuoti. Studijos, mėgstamas darbas, šeima daro mano gyvenimą  pilnavertį,"– pasakoja Rita.
 
***

Priėmimas prasidės birželio 1 d. www.lamabpo.lt informacinėje sistemoje.

Konsultacijos ir pagalba pateikiant dokumentus telefonais: 8 679 07743; 8 618 26044; 8 687 82 516; el. paštu priemimas@utenos-kolegija.lt arba kolegijoje: Maironio g. 7,  I aukštas, Dokumentų priėmimo tarnyba (biblioteka).