Utenos kolegijoje – bendravimo ir bendradarbiavimo patirtis

Utenos kolegijoje – bendravimo ir bendradarbiavimo patirtis
Utenos kolegijos studentai turi daug galimybių ugdyti savo kūrybinius, organizacinius, komandinio darbo ir kitus įgūdžius, kuriuos sėkmingai taiko savo profesinėje veikloje.
Štai ką pasakoja Edita Šileikytė, Utenos kolegijos Verslo vadybos studijų programos absolventė, dabar – bibliotekininkė darbui su jaunimu: 
„Mano pareiga yra informuoti ir konsultuoti jaunimą, siekiant padėti jiems susiorientuoti visose jų gyvenimo srityse ir skatinti savarankiškai priimti sprendimus.

Pati to mokiausi ir patirties įgijau studijuodama ir aktyviai dalyvaudama visuomeninėje veikloje.  Savo jėgas išbandžiau Utenos kolegijos studentų atstovybėje, kur metus laiko ėjau viceprezidentės pareigas. Per tą laiką tobulinau savo organizacinius, kūrybinius, bendravimo ir bendradarbiavimo su jaunimu įgūdžius. Ilgą laiką sėmiausi naujų žinių įvairiuose seminaruose ir projektuose tam, kad įgaučiau kuo daugiau patirties. Ir dabar, kai mano žinių bagažas pakankamai prisipildęs, noriu dalintis savo patirtimis kitais“.

 
Dėl informacijos apie priėmimą į naują studijų programą VERSLO VADYBA IR INOVACIJOS  ir ktas Utenos kolegijos studijų programas kreiptis į Dokumentų priėmimo tarnybą, tel.: 8 687 82 516;  8 679 07743; 8 618 26044; el. p. priemimas@utenos-kolegija.lt

www.utenos-kolegija.lt

 


 

 

Komentarai

Pažymėkite varnelę
Neprisijungusių vartotojų komentaruose rodomas jų IP adresas.

Panašūs straipsniai