Kiekvienas iš paveikslėlių apibūdina skirtingą asmenybės tipą. Perskaitykite jūsų pasirinkto paveikslėlio apibūdinimą.

1.    Esate dosnus ir aukštos moralės žmogus. Jūs visada siekiate būti geresniu(-e). Esate ambicingas(-a), laikotės aukštų moralės standartų. Žmonėms gali atrodyti, kad su jumis sunku bendrauti, bet sunkiausia jums sutarti su pačiu(-ia) savimi. Tačiau nesate egoistas(-ė).

Daug ir atkakliai dirbate, nes norite, kad  pasaulis taptu geresne vieta gyventi. Mokate mylėti tol, kol jūsų nesužeidžia. O po to... nenustojate mylėję. Gaila, bet nedaug žmonių gali tinkamai įvertinti visa tai, ką jūs nuveikiate.

2.    Esate entuziastingas ir teisingas žmogus. Mėgstate rūpintis kitais bei dažnai jaučiatės atsakingu(-a) už daugelį dalykų.

Tikite sąžiningu darbu, todėl nebijote atsakomybės ir įsipareigojimų. Jūs pasižymite geru charakteriu bei keliate pasitikėjimą kitiems žmonėms. Esate ryški, aktyvi, šmaikšti asmenybė. Visada esate pasiruošęs(-usi) papasakoti įdomią istoriją.

3.    Esate protingas, mąstantis žmogus. Jus galima vadinti mąstytoju(-a). Jums svarbiausia yra jūsų mintys ir idėjos. Mėgstate vieni apmąstyti įvairias savo teorijas ir požiūrius. Greičiausiai esate intravertas.

Geriausiai sutariate su tais žmonėmis, kurie mėgstate galvoti, mąstyti ir mokytis. Stengiatės niekada nebūti paviršutinišku(-a). Daug laiko skiriate apmąstymams apie moralę. Jums svarbiausia daryti tai, kas teisinga, net gi tuomet, kai didžioji dalis aplinkinių su jumis nesusitinka.

4.    Esate įžvalgus, mėgstantis filosofuoti žmogus. Unikali ir individuali asmenybė. Sunku būtų rasti nors vieną bent kažkiek panašų į jus žmogų. Pasižymite itin gera intuicija  bei kitų akimis žiūrint esate šiek tieks keistas(-a). Jus dažnai supranta klaidingai, ir tai jus skaudina.

Jums labai svarbu turėti savo asmeninę erdvę. Turite plėtoti ir vystyti savo kūrybą bei pateikti ją aplinkiniams, kad sulauktumėte jų pripažinimo. Esate ypač emocionalus(-i), gebate aiškiai atskirti tamsias ir šviesias gyvenimo puses.

5.    Esate pasitikintis savimi ir dominuoti linkęs žmogus. Esate nepriklausoma asmenybė, jūsų šūkis „Padarysiu pats!“. Pasikliaunate tik savimi, savo jėgomis. Puikiai išmanote, kaip išlikti stipriu(-ia) dėl savęs ir savo artimųjų, kuriuos mylite.

Gerai žinote ko norite ir drąsiai siekiate savo tikslų. Vienintelio dalyko, ko reikalaujate iš kitų žmonių – tai, kad jie būtų nuoširdūs ir sąžiningi su jumis. Visuomet esate pasiruošęs(-usi) išgirsti tiesą.

6.    Esate geraširdis ir jautrus žmogus. Jums lengvai sekasi užmegzti ir palaikyti santykius su kitais žmonėmis. Turite daug draugų ir jums patinka daryti jų gyvenimus geresniais. Kiti pastebi, kad spinduliuojate šilta ir šviesia aura aplink save.

Žmonėms ypatingai ramu ir gera jūsų kompanijoje. Jus kiekvieną dieną mąstote apie tai, kaip tapti dar geresniu. Norite būti įdomiu, įžvalgiu ir unikaliu žmogumi. Jums, kaip niekam kitam, labai reikalinga meilė. Esate net pasirengęs(-usi) mylėti tuos, kurie neatsako į jūsų meilę.

Parengė psichologė Diana Naikauskė

 

facebook_logoKur stoti