Kaip turi atrodyti atnaujinta erdvė, galvojo ir projektavo patys studentai. ,,Norėjome, kad būtų jauku ir patogu, o, atsižvelgdami į kolegijos logotipą, pagrindiniu patalpos akcentu pasirinkome mėlyną spalvą. Patys ieškojome internete baldų, kurie, mūsų manymu, labiausiai tiktų idėjos įgyvendinimui, – pasakojo Studentų atstovybės prezidentas Markas Timofejevas, Transporto ir logistikos verslo studijų programos antrakursis. – Kompiuterine programa sukūriau kelias patalpos vizualizacijas, iš kurių, aptarus su kitais studentais, išklausius jų nuomonę ir pasiūlymus,  ir gimė tinkamiausias variantas“.

Pasak Studentų atstovybės prezidento, idėją  sukurti studentišką erdvę labai palaikė ir padėjo įgyvendinti kolegijos ir fakulteto administracija.

,,Kolegijos lėšomis buvo atliktas patalpų remontas, nupirkti sėdmaišiai, biliardo ir futbolo stalai, kompiuterinių žaidimų konsolė, stalo teniso reikmenys. Taip pat įsigyti baldai ir  įrengta kompiuterizuota darbo vieta, kuria studentai gali naudotis savišvietos bei mokymosi tikslais,   – džiaugiasi Markas ir tikisi, kad šioje erdvėje gims įdomių ir prasmingų studentiškų iniciatyvų.

***

Studentų priėmimas vyksta rugpjūčio 21 d. 15.00 val. -  rugpjūčio 24 d.  www.lamabpo.lt informacinėje sistemoje.

Konsultacijos ir pagalba pateikiant dokumentus telefonais: 8 679 07743; 8 618 26044; 8 687 82 516; el. paštu priemimas@utenos-kolegija.lt arba kolegijoje: Maironio g. 7,  I aukštas, Dokumentų priėmimo tarnyba (biblioteka).