Jau mokykloje pradėjo domėtis reklama

„Nuo devintos klasės jau žinojau, jog mano studijų kryptis bus marketingas ar reklama. Radau labai įdomią studijų programą Danijoje ir buvau pasiryžusi vykti ten mokytis, tačiau šis planas netikėtai žlugo, kai pasikeitė švietimo įstatymas ir studijos buvo vykdomos tik danų kalba. Nenustojau ieškoti kitų mokymosi galimybių ir, kai draugė papasakojo apie pasirinktą Vizualinės reklamos gamintojo mokymo programą Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre, man taip pat tapo aišku, ką toliau noriu veikti“, – apie savo profesinio kelio paieškas pasakojo Kamila Krivickaitė.

Pamokų metu Kamila susipažino su CorrelDRAW ir Photoshop programomis bei išmoko kurti įvairiausius maketus. Labiausiai besimokant jai patiko tai, jog mokytojai moksleiviams palieka didelę laisvę savo idėjas paversti realybe, pavyzdžiui, gaminant unikalaus dizaino marškinėlius ar medžiaginius maišelius su užrašais, suvenyrus, kuriuos mielai padovanojo draugams.

VPVPMC moksleiviai turi puikias sąlygas atskleisti savo kūrybiškumą

„Vizualinės reklamos gamintojo programa yra labai plati, aprėpianti begalę dalykų: nuo langų ar mašinų lipdukų iki šviečiančių reklamų, tekstilės spaudos, nuotraukų retušavimo ar failų paruošimo plėvelės pjovimui. Ši profesija skirta tiems, kurie turi daug kūrybinių idėjų ir ieško būdų, kaip sumanymus būtų galima realizuoti. Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre besimokantiems moksleiviams sudaromos visos galimybės paversti savo idėjas realybe. Pamokų metu įgijau daug svarbių žinių, kurias, manau, galėsiu panaudoti ir toliau siekiant karjeros reklamos srityje. Reklama yra neatsiejama kiekvienos įmonės dalis, todėl tikiuosi, jog įsidarbinti pagal specialybę bus nesudėtinga. Tad jei esate kūrybiška asmenybė, rekomenduoju išbandyti šį profesinį kelią“, – savo patirtimi dalinosi moksleivė Kamila. Ji būsimiems VPVPMC moksleiviams palinkėjo „nebijoti svajoti drąsiai, nes niekada nežinai, kada tos svajonės gali pavirsti realybe“.  

Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centras kviečia visus, kurie nori mokytis vizualinės reklamos gamintojo profesijos. Šią profesiją gali rinktis moksleiviai, kurie baigė 10 ar 12 klasių, taip pat visi norintys, kurie jau yra baigę profesinę ar aukštąją mokyklą.

Vizualinės reklamos gamintojo modulinė profesinio mokymo programa, skirta kvalifikuotam vizualinės reklamos gamintojui parengti, kuris gebėtų savarankiškai projektuoti ir gaminti vizualinės reklamos produktus, juos įrengti bei atlikti garantinį aptarnavimą. Asmuo, įgijęs vizualinės reklamos gamintojo kvalifikaciją, galės dirbti reklamos gamybos įmonėse, spaustuvėse ir jų padaliniuose.

Daugiau informacijos apie vizualinės reklamos gamintojo profesiją galite surasti čia.

Priėmimas vyksta LAMA BPO sistemoje.

Turite klausimų? Rašykite el. paštu: priemimas@vpvpmc.lt

#VPVPMC #tavoprofesija #reklamos_gamintojas