Universitete baigusi visuomenės sveikatos bakalauro studijas, LSMU įgijau dar du magistro diplomus: sveikatos ekologijos (dabar – visuomenės sveikatos) ir visuomenės sveikatos vadybos. Studijos papildė vienos kitas, įgijau žinių, kurias pritaikiau ir kaip specialistė, ir kaip vadovė.

Tuomečio Kauno visuomenės sveikatos centro Sveikatos stiprinimo skyriaus vadove tapau dar studijuodama magistrantūroje. Baigusi studijas, tapau direktoriaus pavaduotoja, kuravau visuomenės sveikatos paslaugų sritį.

Reorganizavus visuomenės sveikatos centrus, tapau Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos Kauno skyriaus vadove, ir šiose pareigose darbavausi daugiau nei 10 metų. Šiame darbe teko susidurti su laboratorijos akreditavimo subtilybėmis, prireikė rinkodaros bei vadybos žinių.

Šiuo metu esu Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktorė.

Kiekvienoje profesinėje pozicijoje teko susidurti su įvairiais iššūkiais, pareikalavusiais specifinių žinių ir patirties – tačiau šiandien jau galiu tvirtai pasakyti, kad studijų LSMU metu gautos žinios suteikė pagrindą profesinei karjerai.

Tai studijos, kurios atliepia šiuolaikinius visuomenės sveikatos lyderystės poreikius.

Padeda suprasti organizacijų, žmogiškųjų išteklių, finansų valdymo ir darbo organizavimą, padeda siekti profesinių tikslų ir suteikia galimybių juos įgyvendinti.

Daugiau apie visuomenės sveikatos studijas: https://bit.ly/2XmkKH8.