2019 metais universitetas pristatė ir naujo formato LL.M magistrantūros programas anglų kalba – mediacija, sveikatos teisė, teisė ir technologijos.

MRU duomenys rodo, kad magistrantūros studijas renkasi nemažai kitų universitetų absolventų. 2019 metais daugiau kaip du trečdaliai įstojusių į MRU magistrantūros studijas studentų pirmosios pakopos studijas yra baigę kituose šalies ir užsienio universitetuose. Magistrantūros studijas MRU daugiausia rinkosi Vilniaus universiteto, Vytauto Didžiojo universiteto ir Vilniaus Gedimino technikos universiteto absolventai.

Pasak S. Bugailiškio, magistrantūros studijas universitete dažniausiai renkasi jau dirbantys žmonės, todėl siekiama, kad studijos būtų kuo labiau pritaikytos jų poreikiams – didžioji dalis paskaitų vyksta po darbo valandų arba savaitgaliais, stipriai išplėtotos nuotolinių studijų galimybės.

Daugiau sužinoti apie MRU magistrantūros programas galima čia

Norintys daugiau sužinoti apie priėmimą į Mykolo Romerio universitetą gali rinktis priimtiniausią būdą - paskambinti tel. 8686 17431, parašyti el. laišką, rezervuoti laiką individualiai konsultacijai arba susisiekti per universiteto "Facebook Messenger" programėlę.