Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Klauskite visko apie Klaipėdos valstybinę kolegiją

Mantas
KVK1 rašė: Mantas rašė: Sveiki, Norėjau pasidomėti koks buvo mažiausias konkursinis balas priimtas į Informatikos Inžinerijos studijas praeitais metais?Laba diena, Mažiausias stojamasis balas - 2,08.
O į valstybės finansuojama vieta koks buvo mažiausias balas?
KVK1
Mantas rašė: KVK1 rašė: Mantas rašė: Sveiki, Norėjau pasidomėti koks buvo mažiausias konkursinis balas priimtas į Informatikos Inžinerijos studijas praeitais metais?Laba diena, Mažiausias stojamasis balas - 2,08.O į valstybės finansuojama vieta koks buvo mažiausias balas?
Tokios informacijos neturime.
Antanas
Sveiki planuoju studijuoti Statybos inžinerija, tačiau iškilo klausimas, planuoju dirbti darbą susijusi su kelio tiesimo darbais, jų remontu, atnaujinimu. Tad jeigu baigčiau šią mokslo sritį, ar galėčiau dirbti darbą susijusį su kelių inžinerija, ar tokiu atvėju geriau stoti tiesiai į kelių inžineriją?

Laba diena,
šiuo klausimu prašome susisiekti su Aplinkos ir statybos inžinerijos katedra. Kontaktai - d.jankauskiene@kvk.lt; 865546545.
Pastaba: Šiuo metu katedra atostogauja, tad gali tekti palaukti atsakymo.
JM.
Sveiki,kuo skiriasi nuolatinės sesijinės ir ištęstinės studijos,ir ar vyksta ištęstinės studijos stojant į pradinio ugdymo pedagogiką?
Agnė
Sveiki, ar bendrabutį gauna visi, pateikę prašymą, ar vykdoma kokia nors atranka?
KVK1
JM. rašė: Sveiki,kuo skiriasi nuolatinės sesijinės ir ištęstinės studijos,ir ar vyksta ištęstinės studijos stojant į pradinio ugdymo pedagogiką?
Laba diena, Pradinio ugdymo pedagogika vykdoma dviem paskaitų organizavimo būdais: Nuolatine / dienine (studijų trukmė 3 metai) paskaitos organizuojamos kasdien, nuo ryto iki po pietų. Nuo pirmadienio iki penktadienio. Egzaminų sesija sausio ir birželio mėnesiais. Nuolatine / sesijine (studijų trukmė 3 metai) paskaitos organizuojamos sesijomis. Nurodytais laikotarpiais studentai atvyksta į paskaitas, kurios vyksta po pietų nuo 13.30 val. Per pusmetį būna apie 6 savaites paskaitų, kurios per pusmetį būna išskirstytos po 3 ir 3 arba po 4 ir 2 savaites. Pavasario semestre viskas analogiškai kaip ir rudens semestre. Egzaminų sesija vyksta sausio, birželio mėnesiais. Skirtumas toks, kad studijuojant ištęstine studijų forma studijų trukmė 4 metai, tačiau Pradinio ugdymo pedagogika nevykdoma ištęstine forma.
KVK1
Agnė rašė: Sveiki, ar bendrabutį gauna visi, pateikę prašymą, ar vykdoma kokia nors atranka?
Laba diena, dažniausiai bendrabutį gauna visi norintys.
Gintarė
Sveiki, stojant į kineziterapijos specialybę, nefinansuojamą vietą su konkursiniu balu 6.77. Ar įmanoma įstoti? Ačiū
KVK1
Gintarė rašė: Sveiki, stojant į kineziterapijos specialybę, nefinansuojamą vietą su konkursiniu balu 6.77. Ar įmanoma įstoti? Ačiū
Laba diena, Taip, yra galimybė įstoti, nes minimalus konkursinis balas 5 valstyb4s nefinansuojam1 viet1 yra 2.0. Parašykite mums priemimas@kvk.lt
Rūta
Kiek kainuoja studijuoti bendrosios praktikos slaugytoją?
KVK1
Rūta rašė: Kiek kainuoja studijuoti bendrosios praktikos slaugytoją?
Laba diena, metinė studijų kaina - 2463 Eur.
Kamilė
Laba diena, Jeigu aš esu pabaigusi slaugytojo padėjėjo ir paramediko specialybes, ar stojant į bendrosios praktikos slaugytojo specialybę, studijų trukmė būtų trumpesnė, būtų atsižvelgiama į turimus diplomus? Ačiū
KVK1
Kamilė rašė: Laba diena, Jeigu aš esu pabaigusi slaugytojo padėjėjo ir paramediko specialybes, ar stojant į bendrosios praktikos slaugytojo specialybę, studijų trukmė būtų trumpesnė, būtų atsižvelgiama į turimus diplomus? Ačiū
Laba diena, jei turimuose dokumentuose yra nurodyti dalyko pavadinimai, kreditai, įvertinimai tuomet yra galimybė atlikti studijų rezultatų įskaitymą.
A.N
Laba diena, Kaip yra su kurso keitimu. Ar įmanoma pasikeist dabartinį kursą tokiu laiku? (kolegijos,fakulteto nekeisčiau ir esu tik pirmakursis) Ar yra prarandama VF vieta? Jeigu įmanoma kur kreiptis su kokiais prašymais? Ačiū.
KVK1
A.N rašė: Laba diena, Kaip yra su kurso keitimu. Ar įmanoma pasikeist dabartinį kursą tokiu laiku? (kolegijos,fakulteto nekeisčiau ir esu tik pirmakursis) Ar yra prarandama VF vieta? Jeigu įmanoma kur kreiptis su kokiais prašymais? Ačiū.
Laba diena, dėl keitimo turite kreiptis į savo fakulteto studijų administratorę.
L.K
Sveiki. Ar įmanoma gauti valstybės kompensuojamą vietą socialinių mokslų srytyje, jei vidurinį išsilavinimą esu įgijusi prieš 10 metų. Kokie reikalavimai? Ar įmanoma studijuoti neakivaizdžiai? Beja turiu ir profesinį išsilavinimą. Sėkmingai dirbu soc. darbuotojo padėjėja.
KVK1
L.K rašė: Sveiki. Ar įmanoma gauti valstybės kompensuojamą vietą socialinių mokslų srytyje, jei vidurinį išsilavinimą esu įgijusi prieš 10 metų. Kokie reikalavimai? Ar įmanoma studijuoti neakivaizdžiai? Beja turiu ir profesinį išsilavinimą. Sėkmingai dirbu soc. darbuotojo padėjėja.
Laba diena, taip, yra galimybė pretenduoti į valstybės finansuojamą vietą jeigu atitiksite nustatytą konkursinį balą ir jeigu prieš tai nebuvote studijavusi valstybės finansuojamoje studijų vietoje daugiau kaip pusę studijų laiko. Taip, yra galimybė studijuoti ištęstine studijų forma, tačiau ne visos studijų programos vykdomos šia forma. Taip pat yra kitas paskaitų organizavimo būdas: nuolatinės/sesijinės studijos. Detalesnę informaciją suteikiame el. paštu: priemimas@kvk.lt
Laura
Sveiki, studijuoju VF nuolatinese studijose, noreciau perstoti i sesijines, ar galiu islaikyti VF vieta? kada galiu tai padaryti?
KVK1
Laura rašė: Sveiki, studijuoju VF nuolatinese studijose, noreciau perstoti i sesijines, ar galiu islaikyti VF vieta? kada galiu tai padaryti?
Laba diena, taip, galite pereiti į sesijines išlaikant VF vietą. Dėl perėjimo kreipkitės į savo fakulteto studijų administratorę.
Karolina
Sveiki, norėjau paklausti, ar įmanoma rasti 2021 metais įstojusiųjų konkursinius balus? Puslapyje radau tik informacijos apie priimtų studentų skaičių į pirmąjį kursą. Mane domina burnos higienos ir odontologinės priežiūros studijos

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]