Estetinis vaizdas bei įsimintina patirtis mėgaujantis patiekalais yra itin svarus pagrindas dažniau užsukti į restoraną. Todėl nemažai profesionalių restoranų, siekdami pritraukti kuo daugiau klientų, akcentuoja būtent aptarnavimo kokybę.

Tačiau šiuo metu kavinės, restoranai ir barai išgyvena nelengvą laikotarpį – dažniau susiduriama su kvalifikuotų padavėjų ir barmenų poreikiu. Dėl šios priežasties padavėjo-barmeno specialybė yra itin perspektyvi bei suteikianti daugybę karjeros galimybių.

Panevėžio mokymo centre Jūs įgysite reikalingų žinių ir praktinių įgūdžių, kad galėtumėte sėkmingai dirbti šioje dinamiškoje srityje. Mokymo programa apima teorinius ir praktinius mokymus, kurie padės jums tapti tikrais profesionalais. Be to, turėsite galimybę mokytis iš patyrusių specialistų, dalyvauti praktikoje kavinėse ir restoranuose, taip įgydami realios darbo patirties.

Nesvarbu, ar jau turite patirties ar tik pradedate savo karjerą, mūsų mokykla yra pasiruošusi padėti Jums pasiekti savo tikslus. Kviečiame registruotis į padavėjo ir barmeno mokymo programą ir prisijungti prie mūsų, kad galėtumėte pradėti naują, įdomią ir perspektyvią karjeros kryptį.

Laukiame Jūsų!

Mokykis šiandien – kurk sėkmę rytojui!