Floristai padeda kurti džiaugsmingas akimirkas klientams. Ir visai nesvarbu, kokia proga – gimtadienis, vestuvės, ar kitas ypatingas įvykis – profesionalų sukurtos puokštės ir augalinės dekoracijos dažnai tampa svarbia šventės dalimi, kuri nelieka nepastebėta.

Floristika dabartiniame pasaulyje suvokiama ne kaip hobis, o kaip nauja profesija, verslas, netgi galimybė užsidirbti. Amatas išties populiarus – jį renkasi tiek moterys, tiek vyrai. Ir čia amžius ne riba: tiek jauni, moksleiviai ar studentai, tiek ir nemažai gyvenimiškos patirties sukaupę ar net sėkmingą karjerą turintys asmenys noriai domisi floristikos menu.

Panevėžio mokymo centro mokiniai nuolat mokosi naujų technikų ir tendencijų, susijusių su gėlių ir augalų komponavimu bei dizainu. Tai leidžia nuolat tobulėti ir plėsti savo žinias bei įgūdžius. Besimokantys floristo amato įgyja daugybę praktinių įgūdžių, tokių kaip gėlių ir augalų priežiūra, komponavimo technikos ir spalvų derinimas. Taip pat jie susipažįsta su floristika kaip meno šaka, vis dar augančia ir norinčia pažinti gėlių pasaulį.

Maloniai kviečiame Jus rinktis Floristo modulinę mokymo programą ir išlaisvinti kūrybinę sielą!

Mokykis šiandien – kurk sėkmę rytojui!