Panevėžio mokymo centro Paslaugų mokymo skyriuje siūlomos programos, suteiksiančios pagrindines žinias bei įgūdžius grožio paslaugų ir sveikatos priežiūros srities profesionalams – kirpėjams, kosmetikams, visažistams, grimuotojams, masažuotojams ir gydomojo masažo specialistams.

Kirpėjas

Norite išmokti kirpimo meno paslapčių? Rinkitės kirpėjo profesiją! Besimokydami sužinosite ne tik naujausias plaukų kirpimų mados tendencijas, bet ir išmoksite kirpti plaukus įvairiais būdais ir technikomis, atlikti trumpalaikį ir ilgalaikį plaukų sušukavimus, plaukų dažymą įgyvendinant įvairias tvarumo idėjas, formuoti ir modeliuoti šukuosenas, atlikti plaukų puoselėjimo procedūras. Jeigu turite pagrindinį išsilavinimą, mokydamiesi kirpėjo profesijos kartu galite įgyti ir vidurinį išsilavinimą. Taip pat kviečiame rinktis šią specialybę ir jau turinčius brandos atestatą. 

Kosmetikas

Sveika, prižiūrėta ir išpuoselėta oda, tobulas makiažas ir nepriekaištingai sutvarkyti nagai – tai kosmetiko veiklos sritys. Mokytis šios profesijos priimami asmenys, turintys ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą. Išmoksite prižiūrėti veido ir kūno odą, atlikti depiliaciją, teikti rankų ir kojų priežiūros, blakstienų priauginimo, makiažo paslaugas.

Vizažistas

Turinčius pagrindinį išsilavinimą ir besidominčius mada, dekoratyvinės kosmetikos naujovėmis, profesionalaus makiažo ir grimo elementų kūrimo paslaptimis kviečiame rinktis vizažisto profesinio mokymo programą. 

Grimuotojas

Jeigu turite vidurinį išsilavinimą ir jus domina teatrinis grimas, personažo šukuosenų bei grimo kūrimas, grimuotojo profesija kaip tik Jums.

Masažuotojas

Mankšta, taisyklinga laikysena, judėjimas, masažas – tai sveikos gyvensenos pagrindas. Būsimieji masažuotojai išmoks prižiūrėti, puoselėti kūną, palaikyti gerą jo būklę taikydami įvairias sveikatinimo procedūras, o gydomojo masažo specialistai – įvertinti paciento fizinę ir emocinę būklę bei padėti žmogui esant įvairiems sveikatos sutrikimams. Taip pat atlikti klasikinį, sportinį masažą bei gydomąjį masažą suaugusiems, nėščiosioms, kūdikiams ir vaikams. Šioms profesijoms reikalingas ne žemesnis kaip vidurinis išsilavinimas.

Ar sudomino? Ar esate atviri naujoms žinioms ir įgūdžiams? Tuomet mielai kviečiame Jus mokytis Panevėžio mokymo centre!

Jeigu jau turite vieną profesiją ar esate įgiję kvalifikaciją pagal aukštojo mokslo programą – ne bėda! Jūs turite teisę ir galimybę mokytis valstybės finansuojamose vietose dar kartą pagal tęstinio mokymo programas. 

Priėmimas vykdomas per LAMA BPO informacinę sistemą.

 

Laukiame Jūsų!

Mokykis šiandien – kurk sėkmę rytojui!