Pirmoji – Inga Kovaliovienė

Dirbdama architekte 15 metų, vieną dieną ji ryžosi pokyčiams ir pasuko į saldųjį konditerijos pasaulį. Panevėžio mokymo centre Inga įgijo profesionalių konditerijos žinių ir įgūdžių, o šiandien jos įkurta „Liepų kepyklėlė“ Vaivaduose (Panevėžio r.) džiugina klientus išskirtinio skonio tortais bei desertais.

„Esu be galo dėkinga konditerijos mokytojai už palaikymą ir paskatinimą siekti savo tikslų“, – apie patirtį Panevėžio mokymo centre atsiliepia konditerė.

Antroji – Lina Pačekajė

„Neseniai žengiau į platųjį konditerijos pasaulį ir šiandien noriu pasidalinti džiaugsmu. Šis žingsnis tapo įmanomas dėka nuostabios mokytojos, kuri ne tik tikėjo manimi, bet ir dalinosi savo žiniomis bei patirtimi. Jos kompetencija ir visapusiška parama padėjo tvirtai žengti pirmuosius žingsnius šiame saldžiame kelyje.

Ilgus metus puoselėtas hobis kepti pagaliau įgavo aiškią kryptį. Įgytos žinios ir kruopštus darbas leidžia man drąsiai teigti, jog ši aistra gali tapti ne tik malonia veikla, bet ir sėkmingu verslu. Esu kupina entuziazmo ir pasiryžusi toliau tobulėti, kurti ir dalintis savo kepiniais.

Tikiu, jog kiekvienas žmogus turi savyje paslėptą talentą ir aistrą, kurią verta puoselėti. Linkiu visiems atrasti veiklą, teikiančią džiaugsmą ir prasmę, nebijoti keistis ir siekti savo svajonių. Juk būtent žingsnis po žingsnio, drąsiai siekiant savo tikslų, galime kurti savo laimę ir sėkmę.

Šiandien noriu dar kartą padėkoti savo mokytojai už neįkainojamą pagalbą ir palaikymą. Jūsų dėka svajonė kepti virsta realybe!“

Mes didžiuojamės Ingos ir Linos pasiekimais bei kviečiame Jus sekti jų pavyzdžiu! Nesvarbu, ar norite kepti savo šeimai ir draugams, ar svajojate pradėti savo verslą, konditerijos specialybė gali atverti Jums duris į malonų ir kūrybingą darbą.

Susisiekite su mumis jau šiandien ir sužinokite daugiau apie konditerio mokymo programą Panevėžio mokymo centre!