Stojantiesiems šiemet Šiaulių valstybinė kolegija siūlo 4 šios krypties studijų programas.

Bendrosios praktikos slaugos studijų programą rekomenduojame rinktis empatiškiems ir kantriems žmonėms, kurie patys pirmieji padeda būtent tada, kai to labiausiai reikia, motyvuoja sveikti jau vien savo nuoširdumu ir kantrybe, geru žodžiu...

Kineziterapijos studijos skirtos tau, jeigu įsivaizduoji save dirbantį su fizines galimybes norinčiais pagerinti suaugusiais žmonėmis, mankštinantį kūdikius, padedantį sportininkams siekti geriausių rezultatų ar tiesiog ateinantį į pagalbą tiems, kuriems gydymas judesiu gali sugrąžinti gyvenimo džiaugsmą. 

Pasirinkęs Kosmetologijos studijų programą išmoksi spręsti žmonių estetines odos problemas, atlikti kosmetines procedūras, gebėsi naudotis daug funkcijų turinčia kosmetologine įranga, padedančia kurti ir puoselėti grožį. 

Sutinki, kad žmonės savo dantų būkle rūpinsis visada, todėl visada bus reikalingi ne tik gydytojai odontologai, bet ir jiems asistuojantys padėjėjai? Odontologinės priežiūros studijos Šiaulių valstybinėje kolegijoje gali būti atsakingas ir puikus tavo pasirinkimas!

Sveikatos mokslų programų informaciją rasi čia: https://svako.lt/lt/stojantiesiems/studiju-programos/sveikatos-mokslai 

ŠVK – asmenybę auginančios patirtys!

www.svako.lt

Domina studijos Šiaulių valstybinėje kolegijoje? Susisiekime!

Stojančiuosius į ŠVK konsultuojame telefonais +370 615 97 114, +370 41 52 50 51, el. paštu priemimas@svako.lt arba Kolegijos centriniuose rūmuose (Aušros al. 40, 212 kab., Šiauliai).