Verslo ir viešosios vadybos studijos skirtos versliems, organizuotiems, mėgstantiems planuoti asmenims. 

Apskaitos studijų programa išsiskiria ypač geromis įsidarbinimo galimybėmis – iškart po studijų verslo įmonėse ar viešajame sektoriuje lengvai įsidarbina daugiau kaip 80 proc. absolventų. Tarp jų gali būti ir tu! 

Unikalią bakalauro studijų programą Gamybos ir logistikos vadyba (ji vienintelė Lietuvoje apima ir gamybos vadybą, ir gamybos logistiką) dažniausiai renkasi komunikabilūs, greitos orientacijos, mėgstantys bendrauti ir bendradarbiauti, spėjantys prisitaikyti prie besikeičiančių aplinkybių žmonės.

Įmonių ir įstaigų vadybos studijos apima visa tai, kas reikalinga profesionaliam ir atsakingai į pareigas žiūrinčiam administratoriui. Administratorių dažnai pavadina įmonės ar įstaigos veidu, bet šiam specialistui tiktų ir daugiau apibūdinimų. Juk jis ne tik formuoja įvaizdį, bet ir tvarko dokumentus, koordinuoja veiklą, bendrauja su klientais, valdo informaciją ir vadovauja personalui, be to, gali dirbti ir viešųjų ryšių specialistu. 

Šiaulių valstybinė kolegija siūlo išnaudoti galimybę tapti tarptautinio verslo specialistu, gebančiu tirti verslo aplinką ir procesus, kurti ir valdyti verslo įmonę, įgyvendinti tarptautinius projektus, komunikuoti ir derėtis užsienio kalbomis, orientuotis į kintančią tarptautinio verslo aplinką, vartotojų poreikius ir įmonės tikslus, taikyti naujausias mokslo žinias, socialiai atsakingo verslo principus nacionalinėje ir tarptautinėse rinkose. Įgyvendinti šį tikslą padės Tarptautinio verslo studijų programa. 

Programos Verslo analitika absolventai geba tirti verslo duomenis, išmano, kaip geriausiai taikyti duomenų analizės ir tyrimo metodus, naudotis analitikos ir vizualizacijos įrankiais, todėl tikrai supranta, kaip reikia modeliuoti verslo įmonės plėtrą.

Išsamūs programų aprašymai: https://svako.lt/.../studiju.../verslo-ir-viesoji-vadyba

ŠVK – asmenybę auginančios patirtys! 

www.svako.lt

Domina studijos Šiaulių valstybinėje kolegijoje? Susisiekime!

Stojančiuosius į ŠVK konsultuojame telefonais +370 615 97 114, +370 41 52 50 51, el. paštu priemimas@svako.lt arba Kolegijos centriniuose rūmuose (Aušros al. 40, 212 kab., Šiauliai).