Šiaulių valstybinėje kolegijoje vykdoma Informacinių sistemų technologijos studijų programa ne tik suteikia tokiam specialistui būtinų žinių ir įgūdžių, bet ir siūlo dvi specializacijas – verslo sistemų technologijų arba kompiuterių tinklų projektavimo, diegimo ir priežiūros. Kuri tiktų tau?

Kai naujausių technologijų gerbėjas, besidomintis dvimate ar trimate kompiuterine grafika, vizualizacija, animacija, vaizdo ir garso produktų kūrimu, patenka į šiuolaikišką garso ir vaizdo įrašų studiją, jam tikrai norisi išbandyti ten esančios modernios įrangos galimybes. Jeigu esi tarp tokių smalsuolių, pagalvok, gal verta rinktis Šiaulių valstybinėje kolegijoje vykdomą Multimedijos technologijų studijų programą! 

Puiku, jeigu tau prie širdies informacinės technologijos – studijuodamas Programų sistemas išmoksi profesionaliai projektuoti, programuoti, testuoti, diegti ir prižiūrėti skirtingas sistemas, taikyti saugos sprendimus. Kad dirbdamas dar labiau pasitikėtum savimi, gali rinktis vieną iš trijų alternatyvų – internetines programų sistemas, programų sistemas vietiniame organizacijos tinkle arba programų sistemas išmaniesiems įrenginiams.

Jeigu jau esi įgijęs profesinį išsilavinimą, kviečiame rinktis trumpųjų studijų programą Sistemų administravimas.

Jeigu nori šias programas panagrinėti išsamiau, spausk šią nuorodą: https://svako.lt/lt/stojantiesiems/studiju-programos/informatikos-mokslai

ŠVK – asmenybę auginančios patirtys!

www.svako.lt