Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Klauskite visko apie VU

VUpriemimas
Darius rašė: Sveiki, norėjau pasitikslinti į "Tarptautiniai santykiai ir diplomatija" magistratūros studijas gali būti priimti visų fakultetų studentai baigę bakalauro studijas?
Sveiki, taip, pagal konkursinio balo sandaros lentelę į šią programą galima pretenduoti su visų krypčių universitetiniu bakalauru.
Darius
[c][b]Vienas iš papildomi balų stojant į tas magistratūros studijas yra bakalauro studijų metu išklausyto dalyko „Tarptautinių santykių teorijos“ įvertinimas, padaugintas iš koeficiento 0,1. Norėjau paklausti, jeigu esu iš kitų bakalauro studijų, kuriose nėra šito dalyko, kaip man jį išklausyti? kur kreiptis dėl to?
Amelija
Sveiki, šiais metais įstojau į VU, bet žadu imti akademines atostogas. Prieš tai esu baigusi studijas VIKO. Sakykite ar galiu pretenduoti į papildomas studijas, kol būsiu akadėminėse? Dėkoju už atsakymą.
Aneta
Jeigu pasirašiau sutartį su vnf vieta, ar galiu nenutraukus sutarties dalyvauti papildome etape ir pretenduoti į tą pačią studijų programą su vf vieta?
Vincas Mykolaitis Putinas
Sveiki, ar kriterijai istoti i magistraturos studijas priklauso nuo vbe ar bakalauro studiju egzamino pazymiu?
VUpriemimas
Darius rašė: [c][b]Vienas iš papildomi balų stojant į tas magistratūros studijas yra bakalauro studijų metu išklausyto dalyko „Tarptautinių santykių teorijos“ įvertinimas, padaugintas iš koeficiento 0,1. Norėjau paklausti, jeigu esu iš kitų bakalauro studijų, kuriose nėra šito dalyko, kaip man jį išklausyti? kur kreiptis dėl to?
Sveiki, jei norite išklausyti atitinkamą studijų dalyką, tai Jūs galite kreipti į padalinį dėl laisvojo klaustojo sutarties ir kartu pasitikslinti, ar atskirai išklausytas dalykas suteiktų Jums papildomų konkursinių balų. Akademinių konsultantų kontaktus galite rasti čia: https://www.vu.lt/studijos/studentams/akademinis-konsultavimas#tarptautiniu-santykiu-ir-politikos-mokslu-institutas
Studentas
Sveiki, kada bus aišku, kurioje grupėje esi medicinos programoj?
VUpriemimas
Amelija rašė: Sveiki, šiais metais įstojau į VU, bet žadu imti akademines atostogas. Prieš tai esu baigusi studijas VIKO. Sakykite ar galiu pretenduoti į papildomas studijas, kol būsiu akadėminėse? Dėkoju už atsakymą.
Laba diena, pretenduoti į kitas studijas galėsite, jei atitiksite stojimo reikalavimus.
VUpriemimas
Aneta rašė: Jeigu pasirašiau sutartį su vnf vieta, ar galiu nenutraukus sutarties dalyvauti papildome etape ir pretenduoti į tą pačią studijų programą su vf vieta?

Laba diena, taip, galite, jei atitinkate visus stojimo reikalavimus ir ankščiau nesate baigus studijų valstybės finansuojamoje (VF) vietoje.
VUpriemimas
Vincas Mykolaitis Putinas rašė: Sveiki, ar kriterijai istoti i magistraturos studijas priklauso nuo vbe ar bakalauro studiju egzamino pazymiu?

Sveiki, stojant į magistrantūros studijas reikia žiūrėti į konkursinio balo sandaros lentelę (https://www.vu.lt/site_files/2024_m._pri%C4%97mimas/II_P_KB_sandara_2024-v01-tvirtinimui_04_18.pdf), kurioje yra nurodoma, su kokios krypties bakalauru yra galimybė pretenduoti į nurodytas magistrantūros studijas.
VUpriemimas
Studentas rašė: Sveiki, kada bus aišku, kurioje grupėje esi medicinos programoj?
Sveiki, savo akademinę grupę galėsite pamatyti prisijungus prie VU informacinės sistemos ir paspaudus ant studijų programos pavadinimo dešiniame kampe.
vincas
VUpriemimas rašė: Vincas Mykolaitis Putinas rašė: Sveiki, stojant į magistrantūros studijas reikia žiūrėti į konkursinio balo sandaros lentelę (https://www.vu.lt/site_files/2024_m._pri%C4%97mimas/II_P_KB_sandara_2024-v01-tvirtinimui_04_18.pdf), kurioje yra nurodoma, su kokios krypties bakalauru yra galimybė pretenduoti į nurodytas magistrantūros studijas.
O ka reiskia tas simbolis 3E Konkursinio balo formulė ir papildomu kriteriju lenteleje?
Simona
Sveiki. Ar turiu dar šansų įstoti į kriminologijos studijas Vilniaus universitete, jei mano konkursinis balas yra 6,07?
VUpriemimas
vincas rašė: VUpriemimas rašė: Vincas Mykolaitis Putinas rašė: Sveiki, stojant į magistrantūros studijas reikia žiūrėti į konkursinio balo sandaros lentelę (https://www.vu.lt/site_files/2024_m._pri%C4%97mimas/II_P_KB_sandara_2024-v01-tvirtinimui_04_18.pdf), kurioje yra nurodoma, su kokios krypties bakalauru yra galimybė pretenduoti į nurodytas magistrantūros studijas.O ka reiskia tas simbolis 3E Konkursinio balo formulė ir papildomu kriteriju lenteleje?
Sveiki, Vincai, E simbolis konkursinio balo sandaros lentelėje reiškia stojamąjį egzaminą/testą. Simbolis 3E nurodo, kad stojamojo egzamino/ testo įvertinimas skaičiuojant konkursinį balą bus padaugintas iš 3.
VUpriemimas
Simona rašė: Sveiki. Ar turiu dar šansų įstoti į kriminologijos studijas Vilniaus universitete, jei mano konkursinis balas yra 6,07?
Sveiki, Simona, šiuo metu dar neturime tikslios informacijos su kokiu mažiausiu konkursiniu balo stojantysis buvo priimtas į Kriminologijos programą.
Moksliuke
Sveiki, istojus i vu bakalaura ar imanoma yra uzsiskaityti dalykus isklausytus kolegijoje bakalauro studijose?
Studente
Sveiki, ar yra galimybė pereiti į medicinos antrą kursą, jei pradėsiu dabar studijas farmacijoje?
VUpriemimas
Moksliuke rašė: Sveiki, istojus i vu bakalaura ar imanoma yra uzsiskaityti dalykus isklausytus kolegijoje bakalauro studijose?
Sveiki, Vilniaus universitete galima įskaityti kituose universitetuose išklausytus bei sutampančius kreditus. Kolegijose įgyti kreditai nėra įskaitomi.
VUpriemimas
Studente rašė: Sveiki, ar yra galimybė pereiti į medicinos antrą kursą, jei pradėsiu dabar studijas farmacijoje?
Sveiki, VU studijuojantiems valstybės finansuojamoje vietoje bei norintiems keisti studijų programą yra taikomi šie reikalavimai: - keisti studijų programą galima ne anksčiau kaip po pirmojo studijų semestro; - studentas negali turėti akademinių skolų; - studijuojama ir ketinama studijuoti programos yra toje pačioje studijų krypčių grupėje. Dėl papildomų reikalavimų ir laisvų vietų rekomenduojame susisiekti su Medicinos fakultetu.
Studentė
Sveiki, įstojau į vf magistrantūrą. Pradedu abejoti dėl studijų įstojimo. Kyla klausimas: jeigu mesčiau studijas pirmame semestre iki egzaminų sesijos pradžios, ar man reikės sumokėti už studijas? Iš anksto ačiū!

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]