Turintiems vidurinį išsilavinimą ar jau įgijusiems kurią nors kvalifikaciją siūlome pasirinkti staliaus, suvirintojo, automobilių mechaniko ar virėjo specialybę.

Kaip ir ankstesniais metais mokiniai, turintys mokymosi sunkumų, gali mokytis pagal apdailininko (statybininko), floristo, virėjo, staliaus ir šaltkalvio profesinio mokymo programas. Taip pat kviečiame mokytis naujos – kambarių tvarkytojo specialybės.

Šiais mokslo metais centro mokinių būrį papildė būsimieji floristai. Jų kūrybiniai darbai jau dabar puošia mokyklą.

Šeduvos technologijų ir verslo mokymo skyriuje turintys vidurinį išsilavinimą gali mokytis apskaitininko ir kasininko, multimedijos paslaugų teikėjo, elektriko, žemės ūkio gamybos verslo darbuotojo, žirgininkystės verslo darbuotojo specialybių.

Siekiantys įgyti vidurinį išsilavinimą ir profesiją gali mokytis automobilių mechaniko, virėjo, žemės ūkio gamybos verslo darbuotojo, žirgininkystės verslo darbuotojo specialybių.

Didelis privalumas gerai besimokantiems, aktyviems mokiniams – galimybė dalyvauti tarptautiniuose projektuose ir įtvirtinti įgytus praktinius gebėjimus užsienio šalių įmonėse. Ši galimybė leidžia tobulėti ne tik profesinėje srityje, bet ir ugdo darbo tarptautinėje komandoje įgūdžius, padeda susipažinti su kitų šalių kultūra ir tradicijomis.

Centre aktyviai ugdomi sportiniai gebėjimai, pasiekiama itin aukštų rezultatų. Tai įrodė du centro sunkiaatlečiai, Specialiosios Olimpiados vasaros žaidynių  dalyviai, šiais metais iš Jungtinių Arabų Emiratų parvežę aukso medalių.

Norintys mokytis centre konsultuojami tel. 8 422 53957, mob. tel. 8 655 01630. www.rtvmc.lt

Šeduvos technologijų ir verslo mokymo skyriuje: tel. 8 422 44410, 8 422 44472. www.stvm.lm.lt