„Kiekvieną ketvirtadienį centro narius supažindiname, kaip įvairiai leisti laisvalaikį, mėgautis fizine veikla“, – sako J. Stukaitė.

  Studentės jau suorganizavo renginį senjorams. Atsižvelgdamos į dalyvių amžių, fizinio aktyvumo galimybes ir invalidumo grupę, vedė jiems mankštas ir ragino aktyviai gyventi kiekvieną dieną.

  „Karmėlavos dienos centro nariai miško trasoje turėjo kuo greičiau surasti orientavimosi žaidimo punktus ir atsakyti į klausimus apie sveiką mitybą bei sveikatinimą. Buvo labai smagu stebėti, kaip entuziastingai ir energingai senjorai vykdė užduotis. Už didelį norą laimėti visi dalyviai tikrai nusipelnė Lietuvos sporto universiteto suvenyrų“, – įspūdžiais dalijosi L. Zaikauskaitė.

  Pasak studenčių Justinos ir Ligijos, tokių renginių organizavimas ir koordinavimas yra gera praktika, padedanti ne tik ugdyti komunikacinius gebėjimus bendraujant su įvairaus amžiaus žmonėmis, bet ir suteikianti naujų žinių apie sveikatinimo naudą.

  Idėjos iniciatorės nori pakviesti ir kitus visų LSU studijų programų studentus įsitraukti į šią veiklą bei tapti Karmėlavos neįgaliųjų dienos centro savanoriais. Tai ne tik puiki galimybė prasmingai leisti laiką, bet ir įgyti neįkainojamos patirties.

 

Primename, kad Lietuvos sporto universitetas yra specializuotas universitetas Lietuvoje ir Baltijos šalyse, vienijantis judesių ir sporto mokslą. 
Lietuvos sporto universitete prasideda daugelis pergalių, kurių gali pasiekti ir tu!
 
www.lsu.lt