Stojantiesiems Šiaulių valstybinė kolegija siūlo 3 socialinių mokslų programas:

Informacijos valdymas – rinkis šią programą, jei tau įdomu dirbti su didžiuliais informacijos kiekiais, norėtum teikti su informacija susijusias paslaugas. Vieninteliai Lietuvoje rengiame informacijos valdymo specialistus, galinčius dirbti tiek tradicinėse informacijos saugojimo ir valdymo institucijose (bibliotekose, archyvuose, muziejuose ir pan.), tiek ir moderniose (verslo įmonėse, didelių duomenų valdymo institucijose ir pan.). 

Organizacijos komunikacijos ir rinkodaros studijų programa skirta tau, jei mėgsti būti įvykių centre ir kasdieniame darbe nenorėtum rutinos. Gebėjimas lengvai bendrauti, noras visada būti ten, kur vyksta svarbiausi dalykai, išradingumas ir kūrybiškumas, aišku, yra organizacijos komunikacijos specialisto privalumai. 

Socialinis darbas – studijų programa, labiausiai tinkanti tiems, kuriems rūpi aplinkinių gerovė. Tave vadina empatišku, neabejingu ir gebančiu išklausyti žmogumi? Pagalvok apie galimybę rinktis šią programą. 

Daugiau apie socialinių mokslų studijų programas, kurias siūlo Šiaulių valstybinė kolegija, sužinosi paspaudęs šią nuorodą: https://svako.lt/.../studiju-programos/socialiniai-mokslai

ŠVK – asmenybę auginančios patirtys! 

www.svako.lt