Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Klausimai apie VDU priėmimą

JOLITA
SVEIKI, AR YRA TIKIMYBĖ ĮSTOTI Į VNF TEISĘ SU 15,2 BALU ?

VDU
SVEIKI, AR YRA TIKIMYBĖ ĮSTOTI Į VNF TEISĘ SU 15,2 BALU ? Sveiki, taip įmanoma. Konkursinius balus į teisės VNF ir VF 2011 m. rasite čia http://www.vdu.lt/lt/page/show/583 ir galėsite palyginti su savo balu preliminariai. :)

Partnerio pranešimas
VDU
Tada norėčiau paklausti ar tiesa, kad jei LAMA BPO į prašymą studijas VDU rašai pirmas, univieras prideda kažkiek ten prie konkursinio balo ( berods 0,20) ir + 1 balas,jog VDU universitetas pasirašęs sutartis su mano gimnazija? Sveiki, papildomas balas už partnerines mokyklas pridedamas tik jei pretenduojam į mokamą vietą.

Partnerio pranešimas
kopoko
Sveiki,ar i viesojo administravimo kursa yra itraukta matematika ar ekonomika?

Agnė
Sveiki, ar stojant į lietuvių filologiją konkursinis balas gali būti formuojamas iš mano lietuvių kalbos metinio pažymio(lietuvių kalba man yra gimtoji)? Mano antroji užsienio kalba buvo vertinama įskaita ir jos metinio pažymio neturiu.

Rokas
Sveiki noreciau paklaust ar yra tikimybe kur nors istoti su 11.98 balu i nemokama vieta? Dekui

VDU
Sveiki,ar i viesojo administravimo kursa yra itraukta matematika ar ekonomika?[/b] Sveiki, visus viešojo administravimo programos dalykus rasite čia - http://www.vdu.lt/lt/study/program/subject/112. Yra makroekonomika, valstybės finansai įtraukti, tačiau plačiau apie programą rasite pažiūrėję nuorodą.

Partnerio pranešimas
VDU
[b]Sveiki, ar stojant į lietuvių filologiją konkursinis balas gali būti formuojamas iš mano lietuvių kalbos metinio pažymio(lietuvių kalba man yra gimtoji)? Mano antroji užsienio kalba buvo vertinama įskaita ir jos metinio pažymio neturiu.[b/] Sveiki, kadangi antrosios užsienio kalbos neturite tai Jums konkursiniame bale skaičiuosis kaip nulis, nes stojant reikalinga kita užsienio kalba arba kaip kita užsienio kalba gali būti imama pvz. kita (ne lietuvių) gimtoji jūsų kalba vokiečių, rusų ar kt.

Partnerio pranešimas
VDU
Sveiki noreciau paklaust ar yra tikimybe kur nors istoti su 11.98 balu i nemokama vieta? Dekui Sveiki, 2011 m. konkursinius balus rasite http://www.vdu.lt/lt/page/show/583 ir galėsite preliminariai pasižiūrėti kur yra didesnė tikimybė. Tačiau viskas priklauso nuo šių metų stojančiųjų balų. :)

Partnerio pranešimas
Giedrė
Ar įmanoma su 9,34 konkursiniu įstoti į biotechnologijas vnf?

Greta
irašydamas studiju programa 1 nr. nepasikele siek tiek balas?

Ieva
kokia kalba vyksta biologijos, biotechnologijos ar matematikos studiju programu dalykai?

VDU
Ar įmanoma su 9,34 konkursiniu įstoti į biotechnologijas vnf? Sveiki, biotechnologijos yra nauja programa, kuri vykdoma tik nuo šių metų, todėl viskas priklausys nuo šių metų stojančiųjų balų.

Partnerio pranešimas
VDU
irašydamas studiju programa 1 nr. nepasikele siek tiek balas? Sveiki, papildomai balai pridedami remiantis Švietimo ir mokslo ministro įsakymu, o stojant į VDU valstybės nefinansuojamą vietą pridedami balai už partnerines mokyklas ir pan. Plačiau skaitykite Priėmimo į VDU taisyklėse 2012 m. http://www.vdu.lt/lt/page/show/583.

Partnerio pranešimas
VDU
kokia kalba vyksta biologijos, biotechnologijos ar matematikos studiju programu dalykai? Sveiki, programos vykdomos lietuvių kalba.

Partnerio pranešimas
greta
apie partnesines mokyklas žinau, bet ar parašius 1 nr. ta specelybe balas nekyla?

VDU
apie partnesines mokyklas žinau, bet ar parašius 1 nr. ta specelybe balas nekyla? Sveiki, už tai, kad vieną ar kitą specialybę parašote pirmu numeriu balas nekyla ir jokie papildomi balai nepridedami.

Partnerio pranešimas
Agnė
Koks praeitais metais žemiausias buvo valstybės finansuojamų vietų stojamasis balas į socialinį darbą?

Inga
Mane domina Italistikos,Rytų Azijos kultūros ir kalbos studijų programos.Laikau lietuvių, anglų geografijos ir istorijos egzaminus. istorija 71 lietuviu 94 geografija 71 + 9(A) metinis vokieciu 57 ar butu imanoma istoti i vf vieta? :)

Justina
Sveiki. Išlaikiau egzaminus labai prastai. Noriu patekti bent į mokamą. Egzamino rezultatai tokie: Anglų 5 procentai, Lietuvių 12 procentų ir Istorija 10 procentų. Kaip suprasti su tais minimaliais balais? Man balų skaičiuoklėje jau rodo virš 11, o pas jus rašo minimalus 8 su turpučiu į mano norima specialybę. Bet net suvedus po 1 balo už valstybini vis tiek nesigauna tas minimalus. Tai įdomu ar aš tikrai patekčiau ar čia tas minimalus toks mažas, nes kiti stoja net nelaikę reikiamų egzaminų?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]