Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Klausimai apie VDU priėmimą

oiuytr
koks maziausias balas buvo i anglu filologija visais etapais?
Izzi
Laba diena, norėčiau paklausti dėl priėmimo į menotyros studijas..Šioms studijoms reikia geografijos metinio pažymio, tačiau 11-12 klasėje jos nesu pasirinkus, ar tiktų 10 klasės pažymys?
Mingaile
Sveiki, noriu paklausti apie Tarptautinės politikos ir vystymo studijas, kokios tiksliai yra priėmimo sąlygos? Kokius egzaminus reikia laikyti ir koks koeficientas, nes VDU puslapyje vienur rašo taip, kitur kitaip.
mlvnvs
Sveiki, mane taip pat domina Tarptautinės politikos ir vystymo studijos. Norėjau paklausti dėl vienos iš rytų kalbų mokymosi. Jei aš niekada nesimokiau arabų kalbos ir noriu ją pasirinkti, ar tai įmanoma? Ar moko visko nuo pradžių t.y abėcėlės ir t.t.?
karolina
Sveiki, galvoju apie Politikos mokslus VDU. Koks minimalus balas patekt į vf vietą ir kokie reikalingi egzaminai?
Evyte83
Ka galima butu studijuoti su tokiais egzaminais: Lietuviu k. virs 80% Istorija virs 60% Matematika 60-80% Noreciau istoti i valstybes finansuojama vieta.
Paulius
Kokie privalomi egzaminai norint studijuot informatika?
Lukass225
Laba diena planuoju laikyt lietuviu anglu, istorijos egzaminus? Y kokia specialybe galeciau bandyti stoti?
pingviniene
Sveiki,baigiau vidurine mokykla 2010,laikiau tik 2 egzamenus: lietuviu kalba -mokyklinis 5 uzsienio kalba -valstybinis-76 Ar imanoma butu istoti i teises arba psichologijos mokslus ?
Paulina
Sveiki. Stojant į teisę turėsiu laikyti lietuvių, anglų ir istorijos egzaminus ir, kiek supratau, reikia matematikos metinio pažymio. Noriu paklausti, man geriau pasirinkti laikyti tos matematikos egzaminą ar visgi išlaikytas egzaminas neduos daugiau pliusų nei tiesiog metinis B lygio pažymys stojant?
Lietuvė
Sveiki, norėčiau sužinoti ar realu šiemet su 16.8 KB įstoti į lietuvių filologiją VF?:)
Kotryna
Laba diena. Ar šiais metais bus įmanoma įstoti į aplinkotyra ir ekologija VF vietą, jeigu mano KB yra 15,04 ? Pagal pereitų metų tai viskas atitinka, kad gaučiau VF :)
kristina
laba diena. baigiau 4 kursus, bet nera islaikytas 1 egzaminas. ar galima perlaikyti ji,jei studijavau pries 3 metus.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]