Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Noreciau stoti i teise. tai kokius man reikia laikyti egzaminus?

dovile
Sveiki. gal kas zinote kokiu egzaminu reikia stojant i policija? arba socialogija studijuojant?
Rūt.
Dovile, sociologijai reikia matematikos, lietuvių kalbos, užsienio kalbos arba istorijos(vienas iš dviejų), taip pat istorijos arba užsienio kalbos metinio.
Ina
o norit stoti i teise M.Romerio univere, butinai reikia anglu? jei as islaikius matke, iste ir lietuviu (valstybiniai) ?
Rūt.
Jeigu reikalauja užsienio kalbos vadinasi reikia.
Evelina
Sweiki esu 10-toke gal kas galetu patarti ka daryti,kas labiau susidure su tokia situacija. Gal galit pasakyt kokius egzaminus reikia rinktis stojant y teise, arba stojant y formacija. man lbj sunku apsisprest kokius dalykus rinktis 11 klaseje. aciu.
marius
stojant i teise : ar galima rinktis rusu ar anglu kalbas?
ieva
Noriu stoti i mru ,teise ir policijos veikla? Be anglu istociau??? tik su Lietviu ir Istorija?
Nu arba gynai i teise?:)
karinacka123
o ar uztenka kaip uzsienio kalbos , rusu ???
karinacka123
stojant i teise *
dddd
i teise galima istoti be uzsienio kalbos?
zujkis
be uzsienio kalbos nepriims i teise?
tai jei ji man nesiseka,o noriu labai studijuot;(
Linda
Sveiki noreciau paklausti kokia yra baigus vidurine silpniausia mokykla ir iki auksciausios mokyklos kylant ;DD pvz;(profesine mokykla,kolegija.........universitetas)
Dzen
Laba,gal galetumete isvardinti universitetus kur butu galima mokytis teise ir konors gyvenime pasiekti baigus si universiteta.Aciu
mantas
Ar labai sumažėjo įstojimo į teisę galimybės nelaikius užsienio kalbos egzamino bet gerai išlaikius istoriją
Karolina
Ar verta stoti i teise?
Karolina
Nu as noreciau stot i teise,bet ar butinai reikia laikyt Uzsienio kalbos egzamina ar galima pasirinkt kitos kalbos?
Karolina
Ar butinai reikia Uzsienio kalbos egzamona laikyt, ar galima pasirinkt is kitu kalbu?
viktorija
noreciau stoti muitines keliais .gal kas zino kokius reikia egzaminus laikyti?
Gedmintė
reikalingas užsienio kalbos egzaminas stojant į teisę, tai būtinai anglų ar gali būti ir rusų?
Julius
Esu desimtokas.Rimtai galvoju apie teises studijas,kur geriau apie universitetus tikrai nezinau ir neturiu ten nuomones.Vokieciu pirmoji kalba.girdejau tai +.
Lietuviu tikrai gerai suprantu ir zinau kad islaikysiu.
Vokieciu pasimokes,pakales galiu gaut gera pazimy egzamine.
Istorija patinka labai tikiu,kad islaikysiu.
Ir cia prasideda problemos su matematika.
10 klasei tempiu ta nelemta 5,bet tikrai daug temu nesuprantamu.Tai kaip man geriausia daryt?Valstybini/mokyklini
11 klasei A/B lygi.Laukiu patarimu.
Jei kas turit laiko ir galit pakonsultuot Tai parasykit savo skype, susisieksiu dar turiu kelis klausimus. :)))

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]