Aušra2017 05 22 • 81.7.87.179 cituotiLaba diena,
Norėjau pasiteirauti apie Jūrų transporto logistikos technologijų studijas.
*Pagal mano skaičiavimus, turėčiau įstoti į VF vietą, tačiau mokyklą esu baigusi 2010m. (turiu kitą bakalaurą), ar vis dar tebeturiu savo nemokamą vietą studijuojant, nes už pirmąjį bakalaurą mokėjau?
*Taip pat, mokykloje neturėjau fizikos, ar labai sunku būtų be jos studijuojant šį dalyką?
*Planuoju stoti į sesijines studijas, ar jos yra finansuojamos ir kuriuo metu vyksta penktadieniais - nuo ryto ar po pietų?Esu dirbanti.
Iš anksto dėkoju už atsakymus!
Laba diena, Aušra,
Jeigu esate pabaigusi jau aukštąją mokyklą ir turite bakalauro laipsnį, siūlome susisiekti su LAJM studijų skyriumi (priemimas@lajm.lt, 846397248), kur gausite detalesnę informaciją apie studijas (gal pavyks įskaityti pasiektus studijų rezultatus pagal tas pačias arba kitas programas), tikėtina, kad galite pretenduoti į VF vietą. Taip pat Jūrų transporto logistikos technologijų studijos vyksta ne ištęstiniu, bet nuolatiniu sesijiniu tvarkarasčiu t.y. sesijinė tvarkaraščio forma - akademiniai užsiėmimai vyksta periodinėmis sesijomis, kurių metu darbas organizuojamas darbo dienomis ir savaitgaliais nuo 8 iki 20 valandos.