Pasak Verslo inovacijų katedros vedėjos, programos kuratorės Nidos Mačerauskienės, programa ne tik ugdo studentų kūrybiškumą, bet ir skatina tuo uždegti kitus komandos narius. Nestandartinių idėjų kūrimas, tarptautiškumas, inovatyvumas, kitoks požiūris į verslo planavimą ir organizavimą, gamybą ir teikiamas paslaugas – tai jungtinės programos sėkmės kertinės atramos.

Kūrybiškumas ir verslo inovacijos – vienintelė bakalauro studijų programa Lietuvoje, paremta Olborgo Universiteto (Danija) mokslininkų sukurta „Creative Platform“ metodika. Studijų programos absolventai galės kurti ir plėtoti naujus verslus, produktus bei paslaugas, gebės organizuoti įmonės darbuotojų kūrybišką grupinį ir individualų darbą.

Jungtinė studijų programa Kūrybiškumas ir verslo inovacijos vykdoma kartu su Porto Politechnikos institutu ir Estijos verslininkystės taikomųjų mokslų universitetu. Programos studentai antruosius studijų metus studijuos Portugalijos aukštojoje mokykloje ir atliks praktiką Estijoje sėkmingai veikiančiose tarptautinėse įmonėse. Geriausių studentų gyvenimo išlaidos užsienyje remiamos Erasmus+ programos lėšomis. Po trejų metų studijų absolventai gaus Vilniaus kolegijos verslo profesinio bakalauro, Porto Politechnikos instituto Licenciado ir Estijos verslininkystės taikomųjų mokslų universiteto Higher Education in Applied Sciences diplomus. Pageidaujantieji galės tęsti magistrantūros studijas Porte ir Taline be papildomų apribojimų.

Išskirtinė studijų programa laukia norinčių prisijungti prie dinamiško, tarptautinio, kūrybiško ir inovatyvaus studijų proceso!