Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Vaidybos studijos Jav

Paulina123
Pries stojant i UK aktoristes koks turetu buti teatro issilavinimas? :)
Laura
Kiek žinau tai studijuoti aktorystę Jav, o ypač Meksikoje ,,CEA'' studijos nemokamos. Nebent kalba eina apie kitą studijų mokyklą.
kriste vienoliktoke
noriu studijuoti rezisura uk ? gal kasnors patartu univeru?
kas netingi galetumeme nes susirasinet :)
kristyy0102@gmail.com
Eglė
Nors esu dar 9-oke, bet jau mąstau apie aktorystės studijas. Norėčiau daugiau sužinot, (JAV ar D.B) geriau būtų studijuot.. Jei yra norinčių pasipasakot, parašykit eglutyteaxxx@gmail.com
Augustė.ka
Sveiki, esu vienuoliktos klasės mokinė ir jau noriu galvoti apie stojimą.Labai norėčiau mokytis mėgstamos profesijos. Labai patinka vaidinti, dainuoti, būti scenoje, tad norėčiau savo gyvenimą sieti su aktoriaus profesija. Ir man iškyla klausimų, tad norėčiau, kad į iškilusius klausymus man atsakytumėt :) Noriu paklausti kaip yra su stojimu į aktorini? Kokių egzaminų ar metinių pažymių reikia? Ar labai sunku yra įstoti? Ar daug norinčių? Ir kur butų geriausia stoti, užsienyje ar Lietuvoje, į vardinkite. Dėkui :)
Šeila
Labas vakaras, kaip ir visi čia susirinkusieji noriu studijuoti aktorinį UK,jau žinau į kokį universitetą stočiau,jei ir toliau gerai mokyčiausi kaip dabar..Bet rašau ne dėl to, tiesiog jūs visi uždavinėjate tuos pačius klausimus čia,net nepaskaitę,kad į juos jau yra atsakytą prieš pora metų..tad jei jus kažkas domina,tiesiog pasiskaitykite įdėmiau ir įsiskaitykite,tikrai rasite atsakymus:)Ir beje,visiems sekmės))
Aušra
Sveiki visi :D Aš labai noreciau studijuoto aktoryste JAV, bet jai ne tai nors Anglijoje. Jai kas zinote apie aktoriu studijas JAV arba Anglijoje tai atrasykite labai svarbu o jei ne tai nors praneskite kas zino gal kur vyksta aktoriu atrankos bet tik Jav arba Anglijoje. As labai labai norieu tapti aktore cia mano didele svajone nuo vaikystes. Na taipogi linkiu visiems sekmes gyvenime ir jus tapkit aktoriais :D. Tai gi kas zino prasau atrasykit.
Inga
Sveiki, esu dešimtos klasės mokinė ir jau noriu galvoti apie stojimą.Labai norėčiau mokytis mėgstamos profesijos. Labai patinka vaidinti, būti scenoje, tad norėčiau savo gyvenimą sieti su aktoriaus profesija. Ir man iškyla klausimų, tad norėčiau, kad į iškilusius klausymus man atsakytumėt :) Noriu paklausti kaip yra su stojimu į aktorini? Kokių egzaminų ar metinių pažymių reikia? Ar labai sunku yra įstoti? Ar daug norinčių? Ir kur butų geriausia stoti, užsienyje ar Lietuvoje, į vardinkite. Dėkui :)
Rolandas
Sveiki,man yra 16 metų.Mokų labai gerai Anglų kalbą. aktoriaus profesija mane domino, jau nuo 7 metų, bet gaila mano mieste nebuvo jokių mokyklų ar trupių.Nuo 14 metų atsirado trupė, pradėjau lankyti, atlikau pagrindinį vaidmenį, nes mano režisierė sakė, kad turiu neeilinį talentą.(Ji buvo baigusi režisūrą).Prieš tai lankiau muzikos mokyklą iki pat dabar grojau su 4 instrumentais.Per visą laikotarpį aš kuriau trumpus filmukus, trailerius, ir juos rodydavau savo režisieriai, bei draugams. Toliau galvoju stoti į Anglijos ar Amerikos Universitetą. Ir turiu vieną klausimą,ką daryti užsienyje, kad būtum pastebėtas kaip geras aktorius?(Nuo ko prdėti, ko siekti?) Mano e-mail, - Multanoss@gmail.com
Akt
Aktorius profesija pagalbine, JAV kas 2 aktorius, susitaikyk kad indus plausi,ir tai tekstus kalt reikia. Tie kurie svajotojai neįsivaizduoja ka reiškia buti aktoriumi
Gustė
Dabar sakote, kad pastudijuosite UK ir mausit į JAV. Neužmirškite žaliųjų kortų! Va čia ir yra privalumas studijuoti JAV. Jei jus priima į universiteta JAV jūs savaime gaunate žaliaja kortą ir nebesukate sau galvos ir galite sau laimingai gyventi. O studijuojant UK taip paprastai į JAV nuvykti nebus lengva.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]