Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Vaidybos studijos Jav

Egle
Lietuvoje aktorinis- LMTA(Lietuvos Muzikos ir Teatro akademijoje), kino ir teatro fakultete. Man neseniai sake (drauge,todel nezinau ar informacija tikrai tiksli :) ),kad aktorinis ten- 13.000LT uz semestra.Kas del mokymosi lygio..Paciai man tenka nuolat matyti studentus aktorius,dalyvauti egzaminuose,mokytis pas tuos pacius destytojus, kitaip tariant- viskas is arti :) lygis aukstas,kaip per toki trumpa laika,vaidybos studijos tikrai puikiai isvystytos.Blogai,kad tiktai kokia UK ar JAV gali ziuret is auksto,nes juk Lietuva nezinoma ir puikia studiju programa ten sunkiai patikes (mano nuomone taip GALI but ;) ).Lietuvoje susikoncentruota ties teatru,o kino studijos tik dabar pradedamos placiau vystyti.
Tik atkreipkit demesi i tai,ar aktoriaus duona-tavo didziausias troskimas.Esu jau keleta kartu girdejusi ir dabar jau pati suprantu fraze "jei gali gyventi be teatro,tai i ji ir nelisk.studijuok tik tuo atveju,jei be to- neisivaizduoji gyvenimo" (tikrai netiksli citata,bet cia svarbiausia yra prasme ;) ).Tai- labai sunkus gyvenimas.Studentai,praktiskai,gyvena akademijoje.Baige aktoriai- dazniausiai sedi be darbu.Bus labai sunku tam,kuris leis sau buti naiviam ir tiketi,kad aktoriaus darbas- rozem klotas.Reikia labai daug istvermes,valios,atkaklumo,uzsispyrimo,puikiu duomenu ir dar daug dalyku,kad pasisektu istot,baigt, o juo labiau,sekmingai dirbt pagal specialybe.
apie UK ar JAV is viso nekalbu.Zmones,isivaizduojat kokia ten konkurencija?;D vien Lietuvoje tukstanciai norinciu but aktoriais,o ka jau kalbet apie uzsieni.o dar kai visi svajoja but filmu zvaigzdutemis,bestovinciomis ant raudonojo kilimo ir besididziuojanciomis D&G suknute ;D labai sunku,todel pirma su tuo susitaikykite,kad nebutu labai didelio smugio,jei nesugebesite pasokinet pries ta didele konkurencija.o siaip,visiem sekmes :))

Vilija
Labas, as taip pat noriu studijuoti aktorini , bet sako ,kad neverta , nes leituvoj vaidinti yra be sansu ,o uzsienyje jau tokiu aktoriu pilna. Nezinau noreciau patarimo tu kurie studijuojat , o gal jau baiget studijas? Aciu.

Egle
pirma savo salies pavadinima teisingai rasyt ismok, Vilija :) tik tau paciai spresti ar studijuot verta,bet is tavo trumpucio pasisakymo,manau,kad geriau mastyk apie kitokias studijas.tavo poziuris jau daug sako..
kol egzistuoja Lietuvos Muzikos ir Tatro Akademija- tol ir sansu studijuot yra.
uzduok sau klausima kodel nori studijuot aktorini.Slove?Pinigai?kas tave ten traukia?

Aida
Sveiki.Aš taip pat norėčiau studijuoti aktorinį tik manau,kad Lietuvoje perspektyvos tapti garsiu aktoriu labai mažos.Visada galvojau apie Rusiją.Kaip manote kokie reikalai ten?Gal kas turite kokios info?Būčiau labai dekinga jei pasidalintumėte su manimi savo nuomonėmis.;)

Simona
Sveiki, as taip pat labai noriu buti aktore.Tik mano labai sunki situacija, as nelankau nei dramos, ir nemoku kalbeti angliskai.Tai man turetu buti labai sunku kur istoti, nelankant dramos.Gal kas zinote ar tai buti?Aciu

Simona
*butina

neringa
sveiki jau senokai planuoju stoti i aktorini tik nezinau ar is kart i anerika ar pirma reiktu Lietuvoje prasimusti.jei kas turit geru patarimu ar tiesiog norit apie aktoryste pasikalbėti rasykit man i skype (nkatutyte) laukiu.:*

...
sveikti, gal kas žinote kiek kainuoja aktorystes studijos UK? labai prašau atsakykite! man tai labai svarbu :'(

Joanna
Esu Joanna. Man 14 metų. Labai noriu būti aktorė tai mano didžiausias noras. Bet nežinau kaip man sėkti šito tikslo.
Lankiau būrelius buvome su klasė laimėjas 2 kartus 1 vėta. Daug kartu būvome Lenkijoje. Kaip man toliau sėkti šito tikslo ?

audronele
pastebejau jog cia sneka apie vaidybos studijas jav. As zinoma labai noreciau studijuoti lietovoje nes ir neturiu tiek pinigu, ir nenoriu issiskirti su draugais ir aritimaisiais. taigi, gal galetumete pasiulytoi kur butu lietuvoje geriausia studijuoti aktoryste. ir kiek tai mazdaug kainuotu?

Irma
Sveikuciai esu desimtoke ir planauoju tikrai studijuoti jav nes ten gyvena mano mociute, tai manau, man bus kazkiek lengviau prasimusti nei uk.
Ji jau jav gynena mazdaug 12 METU. dabar esa gryzs i lt. ir zada vel varyti i jav tai as kartu su ja;D tikiuosi kazkas tikrai turet pavykti;]

Eva
Sveiki , noreciau kad man padietumete ;DD
jau nuo pat vaikystes svajoju buti aktore ir pan.
Labai noriu mokytis jav del dydeliu perspektivu ateityje ;DD
bet negaliu rasti normalaus universiteto kuris man kaip zmogui patiktu ;Dd Kaina ir rupi kad i semestra buta apie 10000 tukstanciu ;DD Anglu kalba moku gan gerai , jai kas zino geru universitetu Jav rasykite i stai si numeri 860359169 Labai busiu dekinga ;Dd

Eva karina
man pinigai ne problema as noriu buti meksikieciu serialu aktore bet anglu moku tik pagrindus ,moku ispanu taip pat kaip lietuviu kur stoti patarkit?;]

Kotryna. Julija.
Sveiki, esu dešimtokė, neįsivaizduoju savo gyvenimo be aktorystės. jau ketverius metus lankau dramos būrelį pas tikrai stiprius vadovus (patys baigę režisūrą), nuo pat esu aktyvi, dalyvauju įvairiuose renginiuose lietuvoje, mainų programose užsienyje. Groju gitara. šiais metais pavyko net ir teatro rūbinėje įsidarbint. Pasirinkau A lygiu Lietuvių k. Anglų k. Matematiką ir Istoriją, žadu laikyt visų jų egzaminus. tačiau labai norėčiau pasidomėt ar pakanka šių dalykų kad įstot? jaučiuosi visiškai žalia visuose studijų pasirinkimo dalykuose. Kiek skatinėjau internete, geriausia studijuoti UK universitetuose, bet būtų labai puiku, jei kas nors netingėtų pavardint universitetų pavyzdžių :} Iš lietuvos mane labiausiai domina Lietuvos muzikos ir teatro akademija, bei aktorystes studijos klaipedos universitete. galbūt ir kvailas klausimas, bet kaip jau sakiau esu žalia :}, ar stojant į šią specealybę yra įmanoma gauti valstybės apmokamą vietą? kokiomis sąlygomis tokią valstybės paramą galima gauti? labai ačiū už visą suteiktą informaciją. :}} sekmės visiems teatro mylėtojams!!

Justulka
Sveiki, esu 11 klasėje, lankau dramą, baigiau muzikos mokyklą, neseniai pradėjau šokti baleto mokykloje. Manau UK ir JAV nemažą dėmesį skiria ir mokymosi lygiui, nes konkursai ten būna daug didesni nei LT. Kaip manote, ar įstočiau į JAV arba UK jei mano vidurkis 8,2? Beje, gal kas nors žinote kaip ten vyksta stojimai, kokios perklausos būna?

vika
labas visiem, aš pasiskaičiau, visai įdomių dalykų radau, pagal viską, kažką girdėjau, kad norint stoti i kitų šalių universitetus, reik išlaikyt anglų kalbos testą. Manau, kad tie kurie baigė muzikos mokyklas(aš ir greit baigsiu), baleto ir visą kitą, tai tik į gerą, ten reikalingi žmonės, kurie moka daug ką, groti, dainuoti ir taip toliau, juk jei aktorė, tai turi mokėt kažką daryt dar, ne tik vaidint . sekmės visiems.

tomas
O kokių dalyku aktorystei reikia?ir ar butina mokintis gerai?

Irena753
Kiek zinau nemokamas menu univeritetas yra Danijoje.

Annia
Istiesu cia parasyta daug idomiu ir vertingu dalyku.:) Manau dauguma kas sias temas skaito budami 12,13,14 ir t.t. Ir istiesu jau nuo tu laiku reikiA susimastyti:) pirmiausia reikiA is tiesu labai gerai mokytis ir kaip sake Vika reikia gerai islaikyti anglu k. testa. kazkur maziausiai 60%.
Seip man dabar 16 ir taipogi kaip ir visi noriu studijuoti aktorini. Tai yra labai sunku ir ne visiem pavyksta. Daug kas galvoja, kad va vaziusiu i JAV ir tapsiu garsiu aktorium,raudonas kilimas, slove,pinigai, gerbejai.Ne. Ne daug kas to pasiekia. Reikia labai jau stengtis, kad pasiekti bent to, kad nusifilmuoti kokioj nors reklamoj. Ir reikia daug darbo, atkaklumo. Visko to laabai sunku pasiekti...
Bet tykiuosi kam nors pavyks, ir beto,ir pati stengsiuos ka nors pasiekti:)sekmes;)

Simona
Sveiki, dabar busiu desimtoke, labai noriu buti aktore, tai svajoju gan senai, esu pabaigusi muzikos mokykla ir lakau 8 metus sokiu bureli. Mokslo metu pabaigoje reikes rinktis dalykus kuriu man prireiks ateityje, bet nezinau ka rinktis. Noriu studijuoti Anglijoje. Gal zinote kokius dalykus rinktis 10 kl pabaigoje? Taip pat kokius egzaminus reikia rinktis?
Prasau padekite, butu gerai kad parasytu i skype (wwapyy) tie, kurie jau studijuoja. :)

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]