Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Vaidybos studijos Jav

Mrlife.p
Sveiki, AS esu desimtokas, planuoju studijuoti JAV aktorini, jau susiradau universiteta kuris atrodo tobulas man, bet studijos labai brangios, tai planuoju kitu metu vasara vaziuoti i vasarines (dvieju savaiciu) studijas i AADA universiteta. Gal galite patarti ir padeti, ar gal turiti draugu kurie studijuoja panasu dalyka amerikoje, noreciau su tokiais zmonemis pabendrauti susizinoti smulkmenas, o gal net butu norinciu kurie kartu noretu leistis i sia nepaprasta kelione link dramos studiju amerikoje?
Monika
Labas, o tu lankei/lankai dramos būrelį kokį nors?
Elzė
O, labai šaunu, kad sukūrei šitą temą Mrlife.p , nes aš taip pat noriu studijuoti aktorinį Jav ir nieko gero nerandu. O žinai smulkmenas stojant ir mokantis tame universitete? (pvz: kaina ir visa kita...)
Kendi
Labas. Tikrai puiki tema. Esu vienuoliktokė, taip pat ketinu tapti aktore. JAV aukštosiomis mokyklomis net nesidomėjau, nes mano šeimos finansinės galimybės, švelniai tariant, ribotos. Nusprendžiau, jog mėginsiu iš pradžių įsitvirtinti kurioje nors arba Angijos, arba Škotijos akademijoje. Žinoma, JAV skamba labai viliojančiai.
Norėčiau, jog Mrlife.p parašytų, kodėl jis renkasi JAV, o ne Didžiąją Britaniją; bei kokį universitetą pasirinko už Atlanto. Taip pat AADA - koks tai universitetas?
Tęskime pašnekesį.
actor
JAV dabar sunku ir kas svarbiausiai - LABAI brangu studijuoti, o ypač aktorinį. Esmė tame, kad tą patį galima išmokti, kad ir Didžiojoje Britanijoje. Taipogi išmoksti vaidybos meno, išmoksti anglų kalbą, o po to iškart gali šauti į JAV. Bet prasimokysi pigiau, gal netgi ir pritaupysi, nes jų sistema labai palanki studentams.

http://www.pavel.lt - čia daug apie aktorines studijas UK.
Kendi
Labai dėkui actor už informaciją ir puikią nuorodą :) Dabar jau tvirtai įsitikinau, jog privalau studijuoti UK.
Gal Tu, actor, esi studijuojantis aktorius? O gal jau tikras aktorius? Arba turi tiesioginės patirties šioje srityje? Atsiliepk, jei gali :)

Labai praverstų kontaktas su UK studijuojančiais aktoriais.
Kendi
Tikiuosi, Mrlife.p perskaitys actor patarimą ir pasvarstys.
Neziniuke
Hmmm... Jei nestudijuoji JAV, gali studijuot UK, tada maut i JAV ir ieskoti darbo. Teisingai supratau? O yra koks sirtumas jei as mokysiuos atorini Lt, o ne UK ir po to vaziuosiu i JAV darbo ieskot? O gal imanoma baigti koki bakalaura LT, studijuot kolegijoj aktorini ir tada keliaut i JAV (studijuot bakalaura ar magistratura)? Kazkaip zalia jauciuos, nors tikrai noriu tapt aktore ir dirbt JAV. :(
Kamilr
sveiki. as busiu 11kl. dabar ir jau zinau kad studijuosiu UK aktoriny.:) bet ispradziu ten nuvarysiu padirbet pasimokyti kalbos...nes jums tik gali atrodyti kad ja MOKAt;DD (busit kaip berneen lietuvoje).;D hehe.. tai va,tada baigsiu studijas Uk. Ir sausiu tiesiai i JAV laimes ieskoti,ir kas be ko darbo,noriu buti aktore.:} jai kas noretu to pacio mano emailas - Camile_cate@hotmail.com Skype- Kill_me_soft6. lauksiu susidomejusiu bendraminciu;}}p
Vika
Aš taip pat norėčiau studijuot aktorini. Iš tikro nelabai jau taip ir svarbu kur. Nes labai norėčiau studijuot aktorini, bet gerame universitete... Peržiūrėjau LMTA. Jei įstoji į mokamas labai brangu. Labai. Norėčiau studijuot aktorini, bet tikrai dar nežinau ar tai tikrai sutverta man... Lankau dramos burelį, bet gyvenu mažame miestelyje, kuriame tikrai nėra labai geros dramos studijos. Gal užsienyje pigiau studijuoti aktorini, kad ir Uk? Ką manot? Juk beja ne visi prasimuša aktoriai...
fausta
Sveiki ;] norėčiau ir aš labai studijuoti aktorini, bet tiksliai nežinau ko reikia, kad įstočiau? Ar reikia mokėt rusų kalbą? Ar būtina patirtis?
Aurėja
Sveikučiai,aš esu dešimtokė,ir jau gan ilgai mąstau kur stoti. Mane visada traukė aktorystė ir teisė. Bet kai pastaruoju metu domiuosiu teise,tai žiūriu kad dauguma stoja studijuoti šitą mokslą,tai net nebeįdomu pasidarė... Na bet aišku iki 12 klasės dar yra laiko ir pasikeis nuomonė,bet gerai,kad jau žinau kokius dalykus rinksiuosi 11 ir 12 klasėj mokytis. Tai va norėčiau kad man plačiau papasakotumėt apie aktorystę UK,bet ir mane labai sudomino Mrlife.p, nes JAV mokytis būtų šaunu.O kokia kaina studijų metinė?galėtum truputį plačiau :)
she
Norejau pasiteirauti,gal kas zinote apie aktorystes studijas Lietuvoje? Skaitynejau internete,tai nieko tokio konkretaus neradau. Kas zinote-apsvieskite :)
laura.
Jus sakot kad pasimoke vaziuosit darbo i JAV o kaip su ten su vizom ?
Akvilė
Sveiki:) Paskaitinėjau apie JAV universitetus, aktorini, ir nelabai supratau, ka reiskia SAT.Cia kazkokie testai, ar pan.? Lietuvoje jie laikomi? Jei kas zino, buciau labai dekinga :)
Vika
sitas puslapis Pavel.lt nebeveikia.. O kur konkreciai galima studijuot Londone aktorini? Kiek kainuoja, kokios galimybes?
Ieva
http://www.lwc.lt/render/lt/europa/studijos_europa/study_uk/thames_valley_univ.htm
Cia yra Londono universitetas kuriame gali studijuoti Vaidyba. Kainos nerandu. Yra trys mokymo centrai - Ealing, Slough, Reading. Daugiausiai studijuoja Ealing. Jis yra 20 min. nuo centrines Londono dalies. I si universiteta gali stoti ne tik i pirma, bet ir i aukstesni kursa! Turi buti ne jaunesnis kaip 17 m. Turi buti baiges vidurine Lietuvoje ir vienerius parengemuju - islyginamuju studiju metus Anglijoje arba A lygio programa ( atitinkancia britiskaja mokymo sistema ) Sekmes! ;)
giedrė
o kur lietuvoje galima butu studijuoti aktorini?galite gal kas papasakoti?
NESAKYSIU
AS NORIU STUDIJUOTI AKTORYSTE ANGLIJOJE TEN GERIAUSIA
whocares
Sveiki visi. Duosiu keleta patarimu/atsakymu. Kas klause apie SAT(tai testas/egzaminas) reikalingas norint stoti i, bet koki JAV universiteta ar koledza. Skaiciau daug tikrai apie studijas JAV tad patikekit arba jus turit but laimes kudikiai, kad istotumet ten arba su 10tukais is visu dalyku. Na visgi kas megins ryztis siulau jau apie tai dometis 10toje klaseje, nes jau 11toje turi viska daryti/veikti (apie SAT testa info rast galite egzaminu centre berots ar paprasaciausiai google pasiskaite, zinau, kad jis laikomas Lietuvoje keleta syk per metus ir jam ruostis reik tikrai ne savaite ir ne dvi). Kiek domejausi apie galimybes mokytis akyorystes tai jos tikrai menkos lyginant su Europa. Daugelio atsiliepimai, kad neistosi del to, kad neturi jokiu laimejimu sioj srityje arba tiesiog susimausi egzamine. Tad susimastykit kas norite mokytis aktorystes ar verta rinktis JAV arba Lietuva? Geriau stokite i UK ir netoli gimtines ir viskas ne taip brangu, galimybes bus tikrai geros, jei nepagailesit laiko pasiskaitysit ir patys pamatysit, kad tai tiesa. Plius pramoksit anglijoj ir kalba ir galbut susipazint su kokiais itakingais zmonemis ar tiesiog turesit geru kontaktu ir jei pabaige ten "nedesit" ant aktorystes vaziuokit JAV laimes ieskoti, panaudokit ka pramokot ir galbut jums pasiseks. Sekmes visiems!:]

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]