Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Kur stoti?

sea
Beje, ar žurnalistikai reikia antros užsienio kalbos, ir ar užteks informatikos B lygiu?
rima
is po kiek galima stoti į klaipedos paslaugu ir verslo mokykla?
rasyt
kur galima stoti su lietuviu,matematika,anglu,geografija? na dar gal su istorijos mokykliniu egz...
Sandra
kur galeciau stoti su istorijos,lietuviu k.,uzsn.kalbos egzaminais.
ema
noreciau paklausti,kada turetu pasirodyti 2008 metu KUR STOTI? zurnalas?:)
Akwafelis
" VGTU yra kelios vadybos:nekilnojamo turto, įstaigų, verslo ir tt. Tad pasitikslink, į kurią nori stoti. Visoms šioms pecialybėms reikia EGZŲ: lietuvių testo, matematikos ir užsienio k., o metinio pažymio- istorijos "
ir as noriu i kazka panasaus stoti, bet girdejau, kad gali buti ir atvirksciai kad istorijos egzas o anglu metinis paz. tai kaip cia yra ?
Lempa
cia kaip matau niekas nei nesiruosia padet tai kam is vis tai reikalinga o man stogas vaziuoja nuo nezinojimo ka daryt
Tomukas
Sveiki. Labai noreciau suzinoti kokius dalykus tureciau rinktis 11-oje klaseje ir kokius egzaminus reiktu laikyti, jei noriu istoti y kuno kulturos akademija :)) labaj dekuj uz atsakymus... :]]
karolina
kokiu valstybiniu egzaminu reikia norint istoti i ktu, finansu ekonomika, apskaita?
Administratorius
Karolina:matematika, lietuvių, užsienio kalba, istorija
runce
sveiki. noriu buti stiuardese.kokius egzaminus turiu laikyti mokykloje ir kur stoti?
Dija
Gerai mokausi lietuviu, istorija, biologija ir geografija. kokia specialybe galeciau pasirinkti?
sandratelito
laikysiu istorijos, matematikos, lietuviu kalbos ir prancuzu kalbos egzaminus. kur galeciau stoti? dar a lygiu mokysiuos anglu.
Eglute
Kokiame universitete galima studijuoti dietologija?
deimante
sveiki,noreciau studijuoti turizmo ir viesbuciu administravima ar uztektu lietuviu istorijos ir anglu valstybiniu egzaminu? ir i koki universiteta galeciau istoti?
Karusia
o gal kas zino kada tie normatyvai LKKA,ar jau nunesus atestata ten juos atlikti reikia?
Karusia
o gal kas zino kada tie normatyvai LKKA,ar jau nunesus atestata ten juos atlikti reikia?

Vitalijus
EE sveiki ;DD as norejau paklasuti pvz jai man anglu sekas gerai rusu emoku nei trupucio ne viena zodzia lietuvio gal iseina kokie 5 arba 4 MATEMATIKA net nzn ar teigiamas iseis nes mokytoja griezta biologija norml fizika blogai chemija blogai geografija gerai a galeciau akykim but kokiu vilkiku furininku ir gal galit pasakyt kokiu pam reiketu kad galetum juo dirbt plzzz
Katia
patarkit ka galeciau studijuot jeigu gerai sekasi lietuviu, matematika ir uzsienio kalbos
Ineta S.
Laba diena. Esu 12toke. Esu pasirinkusi A lygiu lietuviu kalba, rusu kalba, geografina, istorija. Planuoju laikyti lietuviu, rusu, daile.. Kur galeciau stoti su siais 3 egzaminais? Dar galvoju aie istorijos egzamina, bet jis man labai suniai sekasi... Labai prasau patarti man, is anksto didelis aciu.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]