Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Kur stoti?

Gabe
Ar dideliu balu reikia stojant i VDU ?
Albertas
ar žinote kokių svetainų,kur galima išsirinkti specialybę pagal atliekamus testus,atsakymus į klausimus?
kennis
mokausi nelabai gerai bet noriu stoti i kuno kultura esu sportininkas seis metais tapau savo metu futbolo cempijonas gal kas ka gali patart
Administratorius
KENNIUI stojantiems į LKKA pridedabalų užs sporto pasiekimus, be to, ne tu vienas sportuoji, visi ten labiau sportuoja nei prie knygų sėdi, tad tikrai turi puikią galimybę įstoti.

GABEI: priklauso, į kokią studijų programą stosi.Bet į universitetus su dveketais tai mažai kas papuola, jei ką :)
živile
esu 10 oke kur galeciau istoti vilniuje be pardavejos spec?aciu
vytautas
Kur galima istoti su bendruoju anglu kursu ???
svecias
as mokausi anglu, istorija,matematika,kuno kultura,geografija,biologija... kur stot? :D
Tomas
Noreciau suzinot,ka man rejketu rinktis 11-12kl. kad pasiruost egzaminui ir galeciau stoti i LKKA?
Administratorius
dėl LKKA- o kokia sritis ten domina? nori treneriu būti? jei taip, tai reikia lietuvių k.,užsienio k. (anglų, vokiečių, prancūzų arba rusų k.),biologijos ir specialaus fizinio parengtumo (stojamasis)
Tomas
O tai chemijos man neprirejks? o kas tas specialus fizinis parengtumas?As dabar sportuoju sporto mokykloje,tai gal nebebprireiks to fizinio parengtumo?
Administratorius
fizinio parengtumo testą laikai ten pas juos- yra normatyvai ir tt. Biologijos reik,atsimenu, kai dar mokykloj mokiaus, mano klasiokas norėjo būti treneriu kašio, tai eidavom kartu į biologiją, laikė mokyklinį egzą jis ir įstojo, kur norėjo.
Tomas
Tai man reikes bilogijos..ko dar?ir kokiu lygiu rinktis?
Administratorius
mokykis biologiją A lygiu, laikyk mokyklinį (jei sugebėsi, tai ir valstybinis nepamaišys), bet mano tas klasiokas tai laikė mokyklinį. Viską kitką paaiškinau keliuose post'uose aukščiau
chanelyte
ar stojant i M.Romerio universiteta labai svarbu koki egzamina laikysiu..valstybini ar mokyklini,nes siaip neparasyta,kurio egzamino koks svertinis koeficientas :)
Greta
esu 11-tokė. Gerai sekasi Informatika, matematika, pakankamai moku anglų k. , lietuvių k., ir biologija.. Negaliu apsispresti ką mokytis baigus mokyklą.. gal galėtumet patarti?
Administratorius
valstybinis geriau.

Greta, galiu patarti teisiog atsisėsti ir sugalvoti, kokia esi ir kuo save įsivaizduoji po dešimt metų.reiktų nuo to pradėt. Manau, kad apsispręsti gali pasprendusi ir keletą mūsų svetainėje duotų testų :)
mergyna
laba,noreciau issiaiskinti kur galeciau stoti na i kokia specialybe kad nereiket anglu o pagrindas but matematika?
Inga
sveiki. mokausi viska b lygiu nes profesine mokykla.kur galeciau istoti? ar galiu istoti i vieso maitinimo administravima nelaikiu istorijos egzamino?
Administratorius
Inga, jei mokeisi istoriją- manau, galėtum, tačiau į Kolegiją
sea
Sveiki. Esu visai pasimetusi ir nežinau, kur stoti. A lygiu rinksiuosi istoriją, matematiką, lietuvių ir anglų k. Kur galėčiau stoti su šiais dalykais? Šiaip svarstau apie žurnalistiką, tačiau nežinau ar sugebėsiu, abejoju savo jėgomis, ir tas kūrybinis darbas mane truputį trikdo. Šiaip rašyti visai gerai sekasi, mėgstu nuo mažens. O gal nevertėtų stoti į žurnalistiką, verčiau į teisę ar verslo vadybą?..

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]