Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Kur stoti?

Karina
Busiu 11-toke. Gerai mokausi lietuviu kalba, istorija, geografija, matematika. Su anglu kalba truputi sunkiau. Kokia specialybe galeciau rinktis? Ar galeciau studijuot karo akademijoj? Padekite... Aciu
Danguole
gal ir galetum jei bent numanai ko moko ir ka rengia karo akademija...17
sigis
ar imanoma istoti i pilnai apmokama vieta jei balas nesiekia 2000
Deimante
esu 11 ir mokausi siuos dalykus matematika lietuviu anglu kuri sekas ne itin gerai po to istorija chemija biologija padekit,kur galeciau istoti?
ROMAS
AS PASIRINKAU LIETUVIU B LIGI , MATEKOS A LIGI ANGLU,RUSU A LIGI ISTORIJOS B LIGI KUR MAN STOTI
To Romas
Nesvarbu, ką pasirinkai. Pirmiausia išmok rašyti be klaidų :P
arturas
sveiki, as mokausi matematika,lietuviu,anglu,vokieciu ir istorija. viska a lygiu... dar biologija,informatika b lygiu. tai va, as nzn kur as galeciau stoti... nes ten kur noriu reikia fizikos, o as jos nesimokau.. ;( as 12tokas ir nezinau ka galeciau studijuoti. jei zinociau tj bent jau sumazinciau mokslu kruvi, nes tiek dalyku a lygiu mokytis tikrai sunku... prasau patarkit ka nors..
Zilvinas
O kur kultūros į vadybą galima šiemet lyst?
ganiavoozas
specialybe zadu rinktis pagal siuos dalykus:istorija,anglu,matematika,lietuviu..kokia specialybe galima rinktis?galbut kas zino kazka ,kas susije su muzika
Paulius
labas, db ne y tema paklausiu:), jei nori buti Policininku, kokiu mokslu reike ir kokie balai turi but? kas zinot prasau atsakyti
Policininkas
:D Mentas
Girl
sveiki :) esu 12 toke. Esu pasirinkus a lygiu istorija, matematika, lietuviu kalba, vokieciu kalba. Laikysiu matkes, lk, istes, vokieciu valstybinius egzus. Taip pat dailes egza. Bet dar nzn, kur stosiu. Bukit geri, patarkite ;) p.s. dailes egza laikysiu tik todel, kad man patinka piesti, tapyti, bet su specialybe to nenoriu susieti. Siaip esu linkusi i humanitarinius mokslus.
mildute1990
Sveiki:) esu labai neapsisprendusi 11-toke... Negaliu išsirinkti specialybes... Labai norėjau būt odontologe, bet mama atkalbėjo sakė, kad labai dideli konkursai, o aš nepakankamai gerai mokiausi... ji siūle kineziterapiją. Dabar rodos mano pažymiai gerėja, bet aš nebejaučiu jokio potraukio jokiai specialybei! Net ir odontologijai. Chemija, biologija, lietuviu k, matematika, anglu k. mokausi išplėstiniu kursu. Gal galit pasiūlyt kokiu specialybių, kur galėčiau stot jei laikyčiau visus penkis valstybinius egzaminus?
Vytas
Na jusu ir kvaili klausimai - mokausi ta ana ir dar ta, ir kur galiu stoti. Arba laikysiu 5 egz ir kur stoti.. Tai i kiekviena jusu klausima atsakant reiktu isvardyti puse profesiju.
mildute1990
Cia toks puslapis, Vytai, kur galima tokiu dalyku klaust
Justina
siūlau tokį dalyką:atsisėsti ir pagalvoti, kokie dalykai iš profesijų artimiausi širdžiai. tada jau galvoti, kokių dalykų jam reikia. Jei pasirinkote visai ne tą profilį, o žiauriai žiauriai norite kažkur studijuoti, galimi keli variantai: dar dabar!!!!! keisti profilį (susitarti su mokykla įmanoma, pačiai tekę) arba (blogiausiu atveju) net ir pakartoti kursą renkantis būtent jums reikalingus dalykus.O šiaip galima susirašyti ant lapo, kokios specialybės telpa į jūsų pasirinktus "rėmus", ir kažką rinktis iš to
dzozi
Laba. Norėjau paklausti, kokių dalykų egzaminų ir metinių mokyklinių įvertinimų reikia norint stoti į VGTU ir studijuoti vadybą. Iš karto dėkoju už atsakymą.
Administratorius
VGTU yra kelios vadybos:nekilnojamo turto, įstaigų, verslo ir tt. Tad pasitikslink, į kurią nori stoti. Visoms šioms pecialybėms reikia EGZŲ: lietuvių testo, matematikos ir užsienio k., o metinio pažymio- istorijos
Modesta
Stojant y VGTU nekilnojamo turto vadyba nereikia istorijos egzamino? ?
Administratorius
pagal mano žinias- nereikia, tik metinio istorijos

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]