Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Klauskite visko apie Pasieniečių mokyklą

Pasienietis
Klausimas rašė: Sveiki, Fizinio pasirengimo patikrinimas bus 19-20 rugpjucio, idomu pagal kokia amziaus grupe mane vertins (pirma grupe ar antra), jei man rugpjucio 28 diena bus 30 metų?
Laba diena, būsite vertinamas pagal amžių, kuris bus fizinių patikrinimų dieną, t.y. I amžiaus grupė.
Renata
Laba diena ar yra mokykloje valgykla?
Pasienietis
Renata rašė: Laba diena ar yra mokykloje valgykla?
Laba diena, Šiuo metu ne. Kursantai gali gaminti/šildyti maistą bendrabučiuose esančiose virtuvėlėse arba vykti į už mokyklos teritorijos esančią kavinę.
Šarūnas
Sveiki, gavau siuntimą atlikti CME, tačiau užsiregistravau rugpjūčio 12 d. nes artimiausia data, o kitos užimtos, tad ar spėčiau viską susitvarkyti iki rugpjūčio 14 d.? Nuėjus pas šeimos daktarę, kokių tyrimų man reikia? Bei nuvažiavus atlikti į CME, kokių tyrimų man ten reikės? Ačiū!
Jop
Sveiki, padaviau dokumentus i pasienieciu mokykla ar imanomas dalykas suderint NPPKT privalomaja karo tarnyba su pasienio mokykla t.y. Kol baigsiu karine tarnyba mokytis nuotoliniu mokslai prasideda rugsejo 2d tarnyba baigiasi lapkricio 5d nesinori praleisti metus veltui kiek kalbeta su vadais sake imanomas dalykas
Pasienietis
Jop rašė: Sveiki, padaviau dokumentus i pasienieciu mokykla ar imanomas dalykas suderint NPPKT privalomaja karo tarnyba su pasienio mokykla t.y. Kol baigsiu karine tarnyba mokytis nuotoliniu mokslai prasideda rugsejo 2d tarnyba baigiasi lapkricio 5d nesinori praleisti metus veltui kiek kalbeta su vadais sake imanomas dalykas
Laba diena, galite kreiptis tel.: +370 609 52261 bei el. p. stok@vsat.vrm.lt.
Pasienietis
Šarūnas rašė: Sveiki, gavau siuntimą atlikti CME, tačiau užsiregistravau rugpjūčio 12 d. nes artimiausia data, o kitos užimtos, tad ar spėčiau viską susitvarkyti iki rugpjūčio 14 d.? Nuėjus pas šeimos daktarę, kokių tyrimų man reikia? Bei nuvažiavus atlikti į CME, kokių tyrimų man ten reikės? Ačiū!
Laba diena, dėl tikrinimo tvarkos ir tyrimų turite kreiptis į CMEK.
Marija
Laba diena. Noreciau pasidometi dėl ,, pretendentų bendrųjų žinių testas” kas būtent laukia už šito testo? Ar labai sudėtingas? Ir dar turiu klausimą.. Sakykime aš nesu padarius jokių nusižengimų ir t.t bet sakykime jūs žiūrite kažkokia jo ar šeimos istorija ar ji yra taip pat švari? Tikiuosi suprasti ką noriu pasakyti.. :)
Pasienietis
Marija rašė: Laba diena. Noreciau pasidometi dėl ,, pretendentų bendrųjų žinių testas” kas būtent laukia už šito testo? Ar labai sudėtingas? Ir dar turiu klausimą.. Sakykime aš nesu padarius jokių nusižengimų ir t.t bet sakykime jūs žiūrite kažkokia jo ar šeimos istorija ar ji yra taip pat švari? Tikiuosi suprasti ką noriu pasakyti.. :)
Laba diena, Laba diena, Testas susideda iš bendrųjų klausimų, pvz. tai gali būti klausimai apie istoriją, geografiją, politiką. Testas nėra vertinamas kaip labai sudėtingas. Vertinant pretendentų nepriekaištingą reputaciją, yra renkami visi įmanomi duomenys apie minėtą asmenį ir jį supančią aplinką. Surinkus jie vertinami kompleksiškai, atsižvelgiant į tų kompromituojančių duomenų senatį, pobūdį, sistemingumą ir t.t.
Klausimas
Sveiki, Jei busiu idarbintas ne savo mieste ir parasius prasyma del butpinigiu, tai bus kompensuojama 100%? ir ar atsizvelgiama i seimynine padeti? Aciu
lina
Sveiki,jei CMEK nepraejau,kada galima kartoti, ar jau nespesiu i siuos metus, tik kitais metais?
Pasienietis
Klausimas rašė: Sveiki, Jei busiu idarbintas ne savo mieste ir parasius prasyma del butpinigiu, tai bus kompensuojama 100%? ir ar atsizvelgiama i seimynine padeti? Aciu
Laba diena, atsižvelgiant į vietovę, maksimalus butpinigių dydis gali būti 755 Eur, mažiausias – 280 Eur. Butpinigius gauna pareigūnai, kurie neturi nuosavo būsto, jį nuomojasi ir pateikia prašymus.
Pasienietis
lina rašė: Sveiki,jei CMEK nepraejau,kada galima kartoti, ar jau nespesiu i siuos metus, tik kitais metais?
Laba diena, klausimas labai abstraktus. Priklauso kokia priežastis, ar pavyko ją ištaisyti ir pan. Geriausiai į Jūsų klausimą atsakys pats CMEK.
Augustinas22
Sveiki, Ar privaloma gyventi pasieniečių mokyklos bendrabutyje?
Pasienietis
Augustinas22 rašė: Sveiki, Ar privaloma gyventi pasieniečių mokyklos bendrabutyje?
Laba diena, Pirmus 3 mėnesius privalona, nebent yra svarių priežasčių negyventi (pvz. šeima, vaikai).
Karla
Jei turiu antstoliu ar prijims mokytis?
Mantas
Laba diena, ar pavelavus nusiusti atestata mokintis nebepriima?
Pasienietis
Mantas rašė: Laba diena, ar pavelavus nusiusti atestata mokintis nebepriima?
Laba diena, Kilus klausimams dėl prašymo ir kitų dokumentų pateikimo, galite kreiptis tel.: +370 609 52261 bei el. p. stok@vsat.vrm.lt.
Erikas
Sveiki, Toks klausimas. Praėję cmeką už kiek jūs gavote atsakymą? Tinkamas ar netinkamas?
Šarūnas
Sveiki, galbūt yra važiuojančių į atranką iš Tauragės?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]