Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Klauskite visko apie Pasieniečių mokyklą

Pasienietis
Eva rašė: Sveiki kai mokynies ir gyveni bendrabutyje,ar savaitgaliais išleidžia namo?
Laba diena, kursantai gali išvykti namo savaitgaliais, taip pat gali išvykti iš mokyklos teritorijos po paskaitų.
Rolandas
Sveiki, esu baigęs bazinį karininko kursą. Ar įstojus į pasieniečių mokyklą man reikės jį kartoti?
Pasienietis
Rolandas rašė: Sveiki, esu baigęs bazinį karininko kursą. Ar įstojus į pasieniečių mokyklą man reikės jį kartoti?
Laba diena, pasieniečių renginio programoje nėra bazinio karinio rengimo kurso, yra 3 savaičių bazinio kario savanorio įgūdžių kursas. Jame dalyvauti reikės.
Jurga
Sveiki. Kai praeini Cmek po kiek laiko maždaug laikomi fiziniai normatyvai? Ačiū
Pasienietis
Jurga rašė: Sveiki. Kai praeini Cmek po kiek laiko maždaug laikomi fiziniai normatyvai? Ačiū
Laba diena, pretendentų atitikties fizinio pasirengimo reikalavimams patikrinimas – 2024 m. rugpjūčio 19-20 d.;
Lina
Sveiki,jeigu neturi kokio nors vieno tyrimo kur, turi pateikti į CMEK. Ar yra galimybę Tenai pasidaryti?
Jonas
Sveiki, jei vidurį mokslo metų, ar jau pradirbus šiek tiek pasienyje sugalvočiau išeiti, kiek man tai kainuotų?
Tomas
Sveiki, Ar galima tarnauti jei nešioji akinius?
Pasienietis
Lina rašė: Sveiki,jeigu neturi kokio nors vieno tyrimo kur, turi pateikti į CMEK. Ar yra galimybę Tenai pasidaryti?
Laba diena, jeigu turite klausimų apie CMEK, kreipkitės į CMEK su šiuo klausimu.
Modestas
Ar nepasisekus atrankoje (Gavus neigiamą CMEK išvadą, neišlaikius fizinio/bendrųjų žinių testo) yra galimybė „neprarasti“ metų ir įstoti į kitą aukštojo ugdymo įstaigą? Jei taip, kaip?
Sandra
Ar šiai dienai daug yra pretendentu norinčiu mokytis pasiieniečio mokykloje?
Pasienietis
Modestas rašė: Ar nepasisekus atrankoje (Gavus neigiamą CMEK išvadą, neišlaikius fizinio/bendrųjų žinių testo) yra galimybė „neprarasti“ metų ir įstoti į kitą aukštojo ugdymo įstaigą? Jei taip, kaip?
Laba diena, klausimas ne pagal mūsų kompetenciją.
Pasienietis
Sandra rašė: Ar šiai dienai daug yra pretendentu norinčiu mokytis pasiieniečio mokykloje?
Laba diena, yra nemažai :)
Kursantas
Sveiki, ar stipriai yra prisikabinama prie fizinių normatyvų? Ir ar sunku jas praeiti?
Tomas
Ar daug bus vietų mokytis šiais mokslo metais?
Pasienietis
Kursantas rašė: Sveiki, ar stipriai yra prisikabinama prie fizinių normatyvų? Ir ar sunku jas praeiti?
Laba diena, Nei stipriai nei silpnai. Yra paisoma teisės aktų ir kontroliuojama, kad pratimai būtų atliekami pagal taisykles. Kurį laiką pasitreniravus ir pasiruošus neturi kilti sunkumų.
Pasienietis
Tomas rašė: Ar daug bus vietų mokytis šiais mokslo metais?
Laba diena, daug.
Tomas
Sveiki, gyvenu Kaune, tad domintų darbo vietą prie savo miesto. Noriu paklausti kokia artimiausia darbo vieta iki manęs būtų? bei kaip dėl važinėjimų, kaip suprantu kuro kainos apmokamos. Ačiū.
Pasienietis
Tomas rašė: Sveiki, gyvenu Kaune, tad domintų darbo vietą prie savo miesto. Noriu paklausti kokia artimiausia darbo vieta iki manęs būtų? bei kaip dėl važinėjimų, kaip suprantu kuro kainos apmokamos. Ačiū.
Laba diena, artimiausia darbo vieta Kaune yra Kauno oro uostas. Čia rasite visus padalinius: https://vsat.lrv.lt/media/viesa/saugykla/2024/1/t1K3hL8CKW0.pdf
Klausimas
Sveiki, Fizinio pasirengimo patikrinimas bus 19-20 rugpjucio, idomu pagal kokia amziaus grupe mane vertins (pirma grupe ar antra), jei man rugpjucio 28 diena bus 30 metų?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]