Kodėl pasirinkai studijas Panevėžio kolegijoje?

Studijas Panevėžio Kolegijoje pasirinkau, kai peržiūrėjus siūlomas studijuoti sritis radau tą, kurios norėjau. Be to buvau girdėjusi gerų atsiliepimų apie Panevėžio Kolegijoje ruošiamus specialistus, todėl nusprendžiau, kad noriu būtent čia. Pati esu taip pat iš Panevėžio, todėl labai džiaugiuosi, kad galiu studijuoti norimą specialybę savo mieste. 

Kokios yra studijos kolegijoje? Kas studijų metu labiausiai įsiminė ar patiko?

Studijuoju Bendrosios praktikos slaugą ir galiu pasakyti, kad studijos Panevėžio Kolegijoje yra labai įdomios, nes dėstytojai aiškiai ir suprantamai išdėsto medžiagą, visada atsako į iškilusius klausimus. Paskaitų metu naudojamos vaizdinės priemonės, vyksta daug praktinių užsiėmimų, kur galima viską bandyti atlikti patiems. Taip pat ganėtinai nemažai praktikos gydymo įstaigose. Tai man palieka daugiausia įspūdžių, nes galiu pamatyti iš arti kaip vyksta darbas, susipažinti su įvairiomis situacijomis, vykstančiomis praktikos metu. O jų būna pačių įvairiausių. Kai kurios jų tikrai palieka didžiulį įspūdį ir sukelia dar didesnį susidomėjimą darbu.

Kokie studijų metu įgyti įgūdžiai praverčia darbe, kurį šiuo metu dirbi/ kurį planuoji dirbti?

Studijuodama įgyju daug teorinių žinių, kurios reikalingos bendrosios praktikos slaugytojos darbe, nes reikia dirbti su įvairiomis ligomis sergančiais pacientais. Taip pat mokausi teorines žinias pritaikyti praktiškai. Labai pravers įgyti gebėjimai atlikti medicinines manipuliacijas.

Ko palinkėtum studijas Panevėžio kolegijoje pasirinkusiam jaunimui?

Studijas Panevėžio Kolegijoje pasirinkusiam jaunimui palinkėčiau lankyti paskaitas ir dėti savo pastangas kuo daugiau išmokti, nes viskas priklauso tik nuo jūsų.