Sėkmingą konditerio darbą lemia gebėjimas gaminti, apipavidalinti plataus asortimento gaminius, naudoti naujas konditerijos žaliavas ir technologijas, vykdant saugos ir higienos reikalavimus, mokėjimas naudotis informacinėmis priemonėmis, technologine literatūra.
Priimami:
· baigusieji 10 klasių, mokymosi trukmė 3 metai, suteikiant specialybę ir vidurinį
išsilavinimą;
· baigusieji 12 klasių, mokymosi trukmė 1 metai.
Kvalifikacija suteikia galimybę:
· dirbti konditeriu, duonos kepėju įmonėse;
· iniciatyvus specialistas gali steigti savo individualią įmonę.
Daugiau informacijos:
Taikos pr. 69, 94122 Klaipėda
Tel. (8 46) 34 10 83, mob. 8 679 76 977
El. p. mokykla@ktm.lt
www.ktm.lt