Sėkmingą konditerio darbą lemia gebėjimas gaminti, apipavidalinti plataus asortimento gaminius, naudoti naujas konditerijos žaliavas ir technologijas, vykdant saugos ir higienos reikalavimus, mokėjimas naudotis informacinėmis priemonėmis, technologine literatūra.

Priimami:

·  baigusieji 10 klasių, mokymosi trukmė 3 metai, suteikiant specialybę ir vidurinį

išsilavinimą;

·  baigusieji 12 klasių, mokymosi trukmė 1 metai.

Kvalifikacija suteikia galimybę:

·  dirbti konditeriu, duonos kepėju įmonėse;

·  iniciatyvus specialistas gali steigti savo individualią įmonę.

Daugiau informacijos:
Taikos pr. 69, 94122 Klaipėda
Tel. (8 46)  34 10 83, mob. 8 679  76 977
El. p. mokykla@ktm.lt
www.ktm.lt