Šiuo metu sudaroma nauja teisės edukologijos papildomų studijų ir magistrantūros grupė, kuri studijas pradės nuo 2014m. rugsėjo mėn. Kviečiame visus norinčius studijuoti universitetinėse studijose neišvykstant iš Marijampolės liepos 10 d. 12 val. į Edukologijos ir socialinio darbo fakultetą 134 kab.. Prašome atvykti ir tuos studentus, kurie jau užsiregistravo į studijas, o naujus būsimus studentus registruotis tel. 8 699 35039.

Studijų trukmė po kolegijos 2-2,5 metai: 1 semestras – papildomos studijos, 3-4 semestrai - magistrantūra. Studijos vyksta Marijampolės kolegijoje Edukologijos ir socialinio darbo fakultete savaitgaliais: penktadieniais nuo 15 val. ir šeštadieniais iki 14-16 val. Organizuojant studijas didelis dėmesys skiriamas studentų finansinių išlaidų taupymui: dokumentų pateikimas ir tvarkymas  vyksta Marijampolėje, kai kurių dalykų  studijos bei atsiskaitymai vyksta nuotoliniu būdu kolegijos  Distancinio mokymo centre,  magistrinių darbų gynimui iš universiteto komisija atvyksta  pas studentus į kolegiją, susitikimams su magistrinių darbų vadovais ir pirmosioms konsultacijoms į universitetą vykstame visa grupė.

Tai jau laiko patikrintas ir praktiškai išbandytas bendradarbiavimo su Mykolo Romerio  universitetu  studijų modelis, ketverius  metus vykdomas Marijampolės kolegijoje. Kviečiame atvykti  norinčius studijuoti ir universitetinį magistro laipsnį įgyti neišvykstant  iš Marijampolės.