Mediacijos studijos, skirtos parengti teisės specialistus (derybininkus, taikintojus, mediatorius, taikinimo tarpininkus, arbitrus, konsultantus), gebančius spręsti skirtingų sričių teisinius ginčus pažangiomis priemonėmis – derybomis, neteismine ir teismine mediacija (taikinamuoju tarpininkavimu), sutaikinimu, arbitražu. Šios antrosios pakopos studijos yra orientuotos į teisės ir psichologijos dalykų sinergiją.

Studentų patogumui, visi studijų dalykai turi priskirtas elektronines aplinkas, kuriose yra pateikiama studijų medžiaga, paskaitų vaizdo įrašų archyvas. Norintiems studijuoti derinant studijas su tėvyste, neatsitraukiant nuo kasdienės profesinės veiklos, suteikiama galimybė įgyti teisės magistro laipsnį, o svarbiausia, žinių ir įgūdžių, derinant kontaktinius užsiėmimus auditorijoje su nuotoliniais užsiėmimais.

Studentams yra suteikiamos galimybės dalyvauti tarptautinėse „Erasmus+“ studentų mainų programose tiek studijuojant, tiek atliekant profesinę praktiką.

Rinkis Mediacijos magistrantūros studijas!

Į šią studijų programą priėmimą vykdo Mykolo Romerio universitetas, o studijos vyks Marijampolės kolegijoje. Nepraleisk progos gauti universitetinį diplomą Marijampolėje!

#MARKODAS #StartuokSuMarKo