Šiuolaikinės technologijos visiškai pakeitė tradicinį klasikinės teisės suvokimą. Taip gimė unikalios teisės studijos, kuriose yra integruotos teisinės technologijos ir dirbtinis intelektas. Kas leidžia būsimiems teisininkams patobulinti savo profesines kompetencijas ir technologijų srityje.

Teisės bakalauro studijos yra pirmas, bet būtinas, žingsnis pakeliui link klasikinės teisininko profesijos. Tačiau siekiant tapti teisėju, advokatu, prokuroru, antstoliu, notaru, būtina baigti ir teisės magistro studijas bei išpildyti kitus teisės aktais nustatytus reikalavimus. Būtent dvipakopė sistema (bakalauras + magistras) reiškia lankstesnes galimybes: galėsite anksčiau įsidarbinti ir grįžti studijuoti magistro studijose jau apsisprendę, kurioje teisės srityje dirbsite, galėsite derinti studijas Lietuvoje su magistro studijomis užsienyje.

Visos studijos parengtos remiantis patyriminiu mokymu, kur kiekvienas studentas gali susipažinti su realiomis bylomis ir spręsti teisines užduotis, pasinaudojant profesionalių mentorių pagalba. Dalis paskaitų vyksta teisinėse institucijose, kur jas skaito savo srities profesionalai – aukščiausiojo teismo teisėjai, prokurorai, garsiausi Lietuvos advokatai.

Pasauliniame universitetų teisės (Law) krypties reitinguose – ši studijų programa patenka į geriausių pasaulio teisės mokyklų 250-ką.

Atkreipkite dėmesį, kad Studentams yra suteikiamos galimybės dalyvauti tarptautinėse „Erasmus+“ studentų mainų programose tiek studijuojant, tiek atliekant profesinę praktiką.

Rinkis Teisės universitetines studijas!

Į šią studijų programą priėmimą vykdo Mykolo Romerio universitetas, o studijos vyks Marijampolės kolegijoje. Nepraleisk progos gauti universitetinį diplomą Marijampolėje!

#MARKODAS #StartuokSuMarKo