Idėjos tikslas - pakviesti Marijampolės kolegijos absolventus pasidalinti išskirtinėmis savo karjeros sėkmės istorijomis. Tikime, kad pozityvi ir įkvepianti istorija gali padaryti įtaką ne vienam būsimam studentui bei paskatinti ieškoti galimybių savo karjeros sėkmės istorijai Marijampolės kolegijoje.
Visgi, studijų laikotarpis – svarbus gyvenimo etapas, kuriame augama, tobulėjama, atrandamos įvairios galimybės, įgijamos tiek teorinės, tiek praktinės pasirinktos specialybės profesinės žinios.
Mūsų absolventų sėkmės istorijos, kaip ir žmonės, skirtingos. Tačiau jie visi vieningai tvirtina, kad kolegija buvo pradžia tolesnio karjeros kelio. Studijų metu išsiugdė ne tik profesines, bet ir asmenines kompetencijas, kas padėjo tapti perspektyviais specialistais, eiti karjeros keliu tikslingai, atsiverti galimybėms ir siekti daugiau!

Absolventai visada buvo, yra ir bus kolegijos bendruomenės dalis! Dėl to džiaugiamės jų prisidėjimu prie kolegijos įkūrimo jubiliejaus minėjimo. Trumpų interviu metu buvusius studentus kvietėme papasakoti savo sėkmės istorijas bei kaip prie to prisidėjo studijų laikotarpis ir Marijampolės kolegijos vykdomos veiklos, siuteikiamos galimybės.

Visas Marijampolės kolegijos absolventų karjeros sėkmės istorijas galite rasti čia!
mos galimybės.

Taip pat daugiau jų išgirsti galite žiūrėdami kolegijos jubiliejinį filmą.