Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

menas

Girl
aisku :) o zurnalistikai taip pat nereikia matematikos agzo arne? O kiek reikia surinkti lietuviu interpretacijos balu norint istoto i zurnalistika? I balus ieina tik interpretacija, o teksto suvokimo nereikia arne?
Administratorius
o dėl šitų dalykų aš tikrai nežinau (kiek reikia surinkt). Kuo daugiau, tuo geriau. Be to, stojant į žurnalistiką, labai svarbus ir pokalbis.
Girl
Pokalbis? tai cia turite omeny uzsienio ar lietuviu kalbos?
Administratorius
pokalbis lietuvių kalba.pradedant motyvacija, baigiant poezija
Girl
poezija?! o jetau! tai cia reiks per egza kalbet?
Administratorius
ne, tiesiog gali pasiteirauti, pvz., kas parašė "Anykščių šilelį" :)
Girl
nelabai supratau, ka norejote tuo pasakyti
laura
as irgi neisivaizduoju kur man stoti,siaip noreciau but medike bet kad chemija nelb :( siaip gal muzika studijuoti,patarkit man
Justina
iš tiesų, tai chemijos bent jau KMU mokantis, nėra per daugiausiai.. būk medike, nepasigailėsi niekada
Girl
jau kuo kuo, bet medike tikrai nenoreciau but! Pamatau krauja, tai sakes, pabalus visa vaikstau! :D
neringa
sveiki...noreciau pasidomet apie kulturos vadyba. kokiu valstybiniu egzaminu reikia? egzaminu ivertinimas proc kad butu legva istoti?ar tai perspektyvi spec.?
Administratorius
dėl kultūros vadybos:
turiu dvi klasiokes, kurios baigė kultūros vadybą. Viena Airijoj dirba pardavėja, kita - Kaune reklamos agentūroj. Aišku, iš dviejų atvejų sprėsti nevalia, bet nei viena jų savo pasirinkimu po studijų nesidžiaugė be proto.
VU Kauno humanitariniame fakultete kultūros vadybai reikia: lietuvių, užsienio kalbos bei istorijos egzaminų, visų šitų metinių plius matematikos metinio pažymio.
Šiaip stoja ten su nemenkais balais, kiek žinau.
Girl
dar noreciau paklausti, ar gavus 50 balu lietkiu egzo galima istoti i zurnalistika?
Administratorius
manau, viskas priklauso nuo to, kiek gavo kiti, plius nuo kitų tavo mokslo rezultatų
ingrida
sveiki...esu abituriente ir iki egzu liko tiek nedaug...lb bijau ir delto kad niekaip negaliu apsisprest ko noriu...bijau kad siekiu perdaug..esu meniskas zmogeliukas bet kartu ir noriu savo gyvenima susieti su pagalba kitiem..pvz:narkomanams ar alkoholikamssunku apsispresti tuo labiau kad mano pazymiai nera labai uztikrinti...is matematikos iseina 7.lietuviu 6 o vokieciu 7 istorija 9 visus juos zadu laikyti, labai noriu buti psichologe bet mano pazymiai tam per silppni o dar neaisku kaip cia bus....:(((as nzn ka man daryti? noriu dvieju skirtingu dalyku ir meno ir socialinio mokslo...taciau galimybes nei vienos nei kitos netenkina....
FRISCO
As taip pat menininkas, muzikantas ir dailininkas!bet istojau ir jau baigiu statybos inzinierija, tiltu katedra! man sita profesija patinka, galima kurti, skaiciuoti konstrukcijas!!!tiltai veza!!:)tik reikia sioj specialybei moket lietuviu, mateka, anglu(ar fizika), ir viskas atrodo, bent jau taip buvo kai as stojau!:)Tiltu inzinierius - labai perspektyvi profesija, gerus pinigus galima uzsidirbt!:) siulyciau tau istot i sia sryti(VGTU), jei tu sugebesi iskentet 4 metus VGTU!!sunkiausias 3 kursas!:)
Administratorius
o aš, jaučiu, jei dabar susidurčiau su tokia dilema, kaip susidūrė Ingrida, ieškočiausi kokios socialinės savanoriškos raudonojo kryžiaus misijos, metus padirbėčiau vargšų labui, susitupėčiau ir sugalvočiau, ko noriu ir ko siekiu. Gal taip žmonės rastų lengviausatsakymus, ko jie nori ir kur jų kelias?
aš pati labiau menininkė nei medikė, tačiau smagu tai, kad jei esi metalistas, nebūtinai turi augintis plaukus, dėvėti odinę striukę ir kerzus.Gali būti metalistu širdyje net dėvėdamas solidų kostiumą (oo, pažįstu ne vieną tokį žmogų). tad..nežinau, ką patart :)
Marcius
Menas interiero dizainas jeigu patinka kurti ? ka manai :)
Administratorius
puikus variantas.arba architektūra- juk nepasakysi, kad vien meniška ar mechaninė specialybė- viskas viename
Nerija
Sweika, ir niekaip negaliu apsispresti ar savo gyvenimą susieti su menu ar su kokia kita profesija. Bet jei esi meniškos prigimties, ir tau patinka užsiimti menu, tj kodėl nepavertus savo gyvenimo pramoga?;))

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]